HomeEntertainmentJe kunt nu een opblaasbare tank met werkend waterkanon kopen

Je kunt nu een opblaasbare tank met werkend waterkanon kopen

Ben jij ook zo aan het genieten van het mooie weer? Dan ben je vast al even wezen zwemmen de laatste dagen. Als jij meer fan bent van relaxed dobberen dan is een opblaasbaar waterbed wel iets voor jou. Op zoek naar een avontuurlijke variant? Je kunt nu een opblaasbare tank inclusief werkend waterkanon kopen. Te dik! 

Opblaasbare tank

Ja, je leest het echt goed. Deze opblaasbare tank is de leukste gadget voor de komende zomer. Je kunt er in chillen, maar je kunt er ook oorlog mee voeren. Deze opblaasbare tank heeft namelijk een werkend, we maken geen grap, waterkanon waarmee je jouw vrienden kapot kunt maken.

Hiermee ben jij de koning van de zee of het zwembad. Alleen al bij het zien van de foto’s worden wij ongelooflijk blij. Dit wil je toch hebben? Het vetste is natuurlijk om er twee aan te schaffen zodat je op een eerlijke, en veilige, manier oorlogje in het water kunt spelen.

opblaasbare, tank, waterkanon

Nu te koop bij Amazon

Amazon komt wel vaker met geniale producten. Zo hadden ze onlangs deze armband tegen verbranden op de markt gebracht. Deze opblaasbare tank is ook echt een must-have voor deze zomer. Het water betreden is nog nooit zo leuk geweest. Als je moet rusten, kun je de comfortabele zwembadzweef- of zwembadlounge gebruiken. Je kunt namelijk niet de hele dag oorlog voeren.

Je kunt deze waterpret bij Amazon bestellen via deze link. Voor 152 euro ben jij de baas van het zwembad en zal niemand jou durven storen tijdens het chillen. Het product heeft geen bezorgkosten en is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar oud.

Uitverkocht? Bij bij Bol.com hebben ze een heel vet alternatief!

Meer van dit