HomeGadgetsMet dit opblaasbare zitbad van Bol.com heb je het altijd warm in...

Met dit opblaasbare zitbad van Bol.com heb je het altijd warm in de winter

Met deze koude en donkere herfstdagen is het heerlijk om na een boswandeling thuis te komen en een warm bad te nemen. Het is tevens ideaal als je jouw lichaam wat welverdiende rust wilt geven na een dag hard werken. Maar wat als je klein woont en thuis geen bad hebt? Daar heeft webgigant Bol.com wat op gevonden, een opblaasbaar zitbad.

De dag eindigen met een lekker warm bad

Als je alles om je heen even wilt vergeten, en helemaal zen in een heerlijk warm bad wilt zitten, dan heeft Bol.com de ideale oplossing, een opblaasbaar zitbad. Vooral kleinbehuisden hebben baat bij dit bad, dat na gebruik opgevouwen kan worden en in de kast kan worden gestopt. De webshop verkoopt ook een normaal zitbad, maar die kan teveel plaats innemen als je een kleine badkamer hebt.

Je hoeft dit bad echter niet alleen in de badkamer te gebruiken, je kunt hem ook in de woonkamer zetten terwijl je je favoriete soapserie kijkt. Of wat dacht je op het balkon terwijl je met een glas wijn in je hand geniet van het uitzicht? Door het compacte formaat is dit opblaasbare zitbad geschikt voor elk huis of appartement. Zo kun jij ook even relaxen na een zware en inspannende dag terwijl je gebruik maakt van een eveneens compacte vaatwasser.

zitbad

Opblaasbaar zitbad van Bol.com

Je kunt ook gebruik maken van het meegeleverde zitkussen voor in het bad. Op deze manier kun je ultiem genieten van een heet bad op elke plek in huis. In de zomer kun je het bad uiteraard gebruiken om even lekker af te koelen, je doet er dat (al dan niet met ijsblokjes) koud water in. Je kunt dus het hele jaar genieten van dit geniale product. Het bad is makkelijk op te blazen, en leeg te laten lopen.

Het bad is gemaakt van nylon en pvc, erg sterk dus. De afmetingen zijn 70 x 70 x 68 cm. Je kunt het ligbad bestellen in de kleuren blauw, grijs, en zwart en is geschikt voor 1 persoon. In de verpakking zit het bad, een afvoertuit, een reparatiesetje en een tasje waar het bad in kan worden gestopt. Voor de prijs hoef je het niet te laten, voor €69,97 zit jij wanneer je wilt in een warm en behaaglijk bad. Je kunt hem bestellen op de website van Bol.com.

HBKS Zitbad - Mobiele Badkuip met pomp en Afvoer - Bath Bucket - Voor Volwassenen en Kinderen - Inclusief Tas - Wim Hof Methode - Zwart

Meer van dit