HomeTechCryptoParagnost voorspelt extreme stijging van crypto in 2023

Paragnost voorspelt extreme stijging van crypto in 2023

Als we terugkijken op 2022 dan was het een turbulent jaar voor crypto. De dieptepunten waren toch wel de implosie van Terra (LUNA) en het meest recent de val van cryptobeurs FTX. Wat staat ons in 2023 te wachten? Daarover kunnen we uiteraard speculeren, maar er is een Nederlandse paragnost die het zeker weet: de bedragen van crypto zullen dit jaar door het plafond schieten.

HODL wordt beloond

We delen wel vaker de voorspellingen van analisten, maar die hebben het niet vaak bij het rechte eind. Zou een paragnost dan wel de toekomst van crypto kunnen voorspellen? Volgens ‘ziener’ Jan C. Van Der Heide wel, want hij weet zeker dat 2023 een prima jaar gaat worden voor crypto. Hij zegt in zijn voorspelling dat investeerders hun geduld moeten bewaren, en dat HODL’ers (Hold On for Dear Life, mensen die hun munten vasthouden) worden beloond voor hun geduld.

Hij zegt dat de markt gaat veranderen en bij zal trekken. De paragnost zegt dat er ‘andere tijden’ aan zullen komen die ten goede komen aan cryptocurrency. Hij zegt erbij dat de koers door het plafond gaat. Hij vertelt er niet bij om welke munt dit gaat, maar hij heeft het over de cryptomarkt in het algemeen. Volgens hem is het dus goed om je munten vast te houden, en rustig af te wachten wat het jaar brengt.

paragnost cryptocurrency

Een goed jaar voor crypto

We weten uiteraard niet of de paragnost gelijk gaat krijgen, maar het is altijd leuk om te speculeren over crypto, dat hoort een beetje bij het spel. Hij doet overigens nog een opvallende tweede voorspelling, namelijk dat “De Nederlandse staat zal naar alle waarschijnlijkheid een eigen virtuele munt introduceren”. Dit is echter bijna letterlijk koffiedik kijken, want Nederland is verbonden aan de Europese Centrale bank, en kan dus niet zelfstandig eigen digitale valuta op de markt brengen.

De ECB is overigens zelf al bezig met het creëren van een eigen cryptomunt, dus het is meer waarschijnlijk dat deze, net zoals de Euro, in ons land in gebruik gaat worden genomen. Wanneer deze digitale Euro op de markt wordt gebracht weten we niet, de paragnost ook niet, dus we houden het lekker bij vage voorspellingen en vooral veel hoop. Want wie weet krijgt hij gelijk, en worden we in 2023 allemaal miljonair.

cryptocurrency

Meer van dit