HomeEntertainmentPimple Pete: hét beste spel als je blij wordt van puisten uitknijpen

Pimple Pete: hét beste spel als je blij wordt van puisten uitknijpen

Ben je gek op spelletjes spelen met vrienden of familie? Ga jij helemaal lekker op het uitknijpen van puisten? Goed nieuws! Er is nu namelijk een bijzonder spelletje voor mensen die liefhebbers zijn van het uitknijpen van puisten. Dit is een nieuw spel voor de hele familie: Pimple Pete.

Pimple Pete: voor mensen die graag puisten uitknijpen

De makers van spelletjes bedenken tegenwoordig de gekste spellen. Tegenwoordig zijn we allemaal wel uitgekeken op spellen zoals Monopoly, Riks en Kolonisten. Daarom zijn er steeds meer spellen voor een bepaalde niche: een bijzondere interesse. Vandaar het unieke concept Pimple Pete.

Deze niche is groter dan je in eerste instantie zou denken. Er zijn namelijk miljoenen mensen die lekker gaan op de video’s van het uitknijpen van puisten, denk aan bekende youtube-kanalen zoals Dr. Pimple Popper. Het is een gekke hobby maar we laten iedereen in zijn of haar waarde natuurlijk.

pimple pete puisten uitknijpen

Zo werkt Pimple Pete

Maar hoe werkt dit spel precies? Het draait uiteraard om het uitdrukken van dikke gevulde puisten. Het idee is om deze puisten uit te knijpen.

Het is eigenlijk erg simpel en het heeft iets weg van het bekende krokodillenbek spel van vroeger (iets wat je nog veel in de kroeg ziet). Als je op de verkeerde tand drukte dan ging de bek razendsnel dicht. Dit is nu ook het geval met de puisten. Knijp je de verkeerde puist uit? Dan krijg je de volle laag.. Je kunt Pimple Pete hier kopen!  Check ook alvast de video hieronder;

Meer van dit