HomeGadgetsNu te koop bij Lidl: een speciale PlayStation zitzak voor gamers

Nu te koop bij Lidl: een speciale PlayStation zitzak voor gamers

Onze favoriete winkel is terug met een mega steal. We hebben het natuurlijk over de aanbiedingen van Lidl-shop. Zij hebben super mooie gadgets en ook deze keer hebben ze ons weten te verrassen. Ze hebben namelijk de ultieme zitzak voor gamers in de aanbieding.

Playstation zitzak

Zit jij dag en nacht achter de console? Dan weet je dat de manier waarop je zit erg belangrijk is. Gamen is namelijk niet per se heel erg goed voor de rug en nek. Lidl en Playstion kwamen daarom met een mega fijne gadget: een officiele game-zitzak, die er ook nog eens vet uitziet.

De zitzak ziet er goed uit en is van allerlei handige functionaliteiten voorzien. Denk aan een handig vakje waar je jouw drankje kunt wegstoppen tijdens het gamen. Daarnaast heb je een speciaal vakje voor je afstandsbediening, zo kun je langer blijven gamen en hoef je niet meer op te staan. Da’s handig!

zitzak, playstation, lidl 1

Reviews en specs

Het product scoort een 5/5 sterren op de Lidl-shop en is daarmee een van de best beoordeelde producten. Een echte winner dus! Daarnaast heeft hij volgens de reviews een fijne vorm die goed behouden blijft. De zitzak is zowel voor kinderen als volwassenen geschikt.

Specs en materialen: 

  • Overtrek: 100 % polyester
  • PU-coating vulling: 100 % polystyreen
  • Afmetingen ca. b 95 x h 90 x d 65 cm
  • Gewicht ca. 4,5 kg

Je kunt de zitzak hier scoren!playstation, zitzak, lidl

Meer van dit