HomeEntertainmentMust-have! Een pluisborstel om het pluis uit jouw navel te halen

Must-have! Een pluisborstel om het pluis uit jouw navel te halen

Er zijn twee soorten kado’s: de handige kado’s waar je echt iets aan hebt en de belachelijke kado’s waar iedereen om moet lachen. Maar wat nou als je deze twee kunt combineren? Dan krijg je iets zoals een pluisborstel om jouw navel mee schoon te maken. Handig en lachen!

Pluisborstel tegen navelpluis

Deze hygiënische gadget is een must-have voor veel mensen. Pluis uit jouw navel is namelijk alles behalve fijn. Het is iets waar veel mensen last van hebben maar we eigenlijk niet delen met de wereld. Toch ken je mensen die er wat meer last van hebben dan anderen. Voor hen is er nu een handige pluisborstel te koop.

Dit is een stuk handiger dan de originele manieren. Sommige mensen gebruiken zeep en water, de ander doet het gewoon met de hand. Vanaf nu kun je deze manieren vergeten. De pluisborstel voor de navel gaat jouw leven veranderen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maggie Bass (@maggies_craft_sale)

Etsy

Deze tool heet de Belly Button Lint Brush en is te vinden op het creatieve platform Etsy. Elke borstel is handgemaakt door Maggie Bass, de oprichtster van deze Etsy winkel: MaggiesCraftSale. Niet alle helden dragen een cape!

Maggie komt uit San Antonio in Texas en is al sinds 2010 bezig met haar business. De Belly Button Lint Brush is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt ook een setje kopen met verschillende kleuren in een pakket.

Bron: Etsy

navel, pluisborstel

Meer van dit