HomeTechCryptoDit zijn de 5 beste podcasts over bitcoin en crypto

Dit zijn de 5 beste podcasts over bitcoin en crypto

De populariteit van cryptocurrency blijft maar toenemen. Steeds meer mensen investeren in Bitcoin, Ethereum of andere cryptocoins. Maar wat is een blockchain eigenlijk? En wat voor projecten zijn het? Gelukkig is er een schat aan informatie over te vinden. Er zijn experts die jou graag informeren en op de hoogte houden door middel van crypto-nieuws op websites en met podcasts. We hebben in dit artikel de 5 beste crypto podcasts voor je op een rijtje gezet.

5. Hup Bitcoin

Website Bitcoin Magazine heeft een podcast afdeling waarin crypto-experts Robin Heester en Wessel Simons de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Bitcoin en andere cryptovaluta in behandeling nemen. Er staat elke maandag een nieuwe podcast online, dus blijf wekelijks op de hoogte met Hup Bitcoin!

4. Het Crypto Kwartiertje

Op deze site wordt er elke week rond 15:00 een nieuwe podcast online gezet. Het crypto kwartiertje informeert jou over de laatste ontwikkelingen over cryptocurrency in hapklare brokken van 15 minuten. Joey en Kevin houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. De podcasts zijn ook te beluisteren via Spotify en Youtube.

3. Madelon Navigeert 

Madelon Vos is genomineerd voor de Dutch Blockchain Award  vanwege haar bijdrage aan de crypto-industrie in Nederland. Met haar podcast Madelon Navigeert houdt ze de luisteraar op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes op het gebied van cryptocurrency en de invloed van digitale valuta op het economische systeem. 

2. Cryptocast

Cryptocast is onderdeel van BNR radio en zet wekelijks nieuwe podcasts online waarin de meest uiteenlopende onderwerpen worden besproken met betrekking tot cryptocurrency. Herbert Blankensteijn bespreekt alle nieuwtjes, voor en tegenstanders, en het actuele nieuws op het gebied van cryptovaluta. 

1. Satoshi Radio

De podcasts van Satoshi Radio zijn voorzien van alle informatie dat je nodig hebt als je alles wilt weten over cryptocurrency. Er worden vragen van luisteraars behandeld en hoor je de laatste nieuwtjes en weetjes over de meest uiteenlopende cryptocoins. Met de nodige humor weten ze de luisteraar op een informele manier te boeien. Ze hebben ook een Youtube kanaal.

Meer van dit