HomeTechPodimo: betaalde podcastdienst vanaf vandaag in Nederland

Podimo: betaalde podcastdienst vanaf vandaag in Nederland

Voor liefhebbers van podcasts is het vandaag een feestje. Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om een abonnement te nemen op Podimo. Deze dienst biedt gebruikers een abonnement aan waarmee naar podcasts kan worden geluisterd die niet in andere podcastsapps staan.

Podimo is vergelijkbaar met Netflix

Podimo is een dienst dat vergeleken kan worden met Netflix. Als je de app download dan is het mogelijk om tegen een vast bedrag per maand te luisteren naar podcasts, allemaal zonder reclame uiteraard. Er komen ook podcasts in de app te staan die nergens anders te beluisteren zijn, in ieder geval niet in de apps van soortgelijke diensten. Dit maakt Podimo uniek tussen het aanbod dat al langer bestaat.

Op de app komen ook exclusieve podcasts te staan die alleen op Podima kan worden beluisterd. Denk hierbij aan de podcast van Domien Verschuuren, Chris Bergstrรถm en Bas Louissen (man man man), en de podcast van Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck (zelfspodcast). De app is dus vanaf vandaag (15 april) te downloaden.

Podimo app te downloaden Android en iPhones

De app is te downloaden voor Android-telefoons en iPhones. Als je bekend wilt raken met deze nieuwe podcast-app dan kun je gebruik maken van een introductie aanbieding. Als je voor 31 mei een proefabonnement neemt dan luister je negentig dagen gratis. Besluit je daarna om een abonnement te nemen dan luister je nog eens dertig dagen extra gratis. Genoeg tijd om de app te leren kennen dus.

De prijzen van een abonnement vallen mee, ze zijn niet zo prijzig. Als je na de proefperiode besluit om er eentje af te sluiten dan betaal je voor een Premium-abonnement โ‚ฌ4,99 per maand of โ‚ฌ39,99 per jaar. Dan luister je reclamevrij. Je kunt dan ook tien uur aan audioboeken luisteren. Met een Premium-Plus abonnement luister je net zoveel audioboeken als je zelf wilt.

 

 

Meer van dit