HomeTechCryptoDit zijn de populairste crypto exchanges van dit moment

Dit zijn de populairste crypto exchanges van dit moment

Als je van plan bent om te investeren of handelen in cryptocurrency dan belandt je meestal bij een crypto-exchange waar je jouw eerste munten gaat kopen. Er zijn ook investeerders die niet direct zelf cryptocurrency bezitten, maar wel hebben geïnvesteerd in bedrijven die actief bezig zijn met digitale valuta, anderen hebben weer een vinger in de pap bij mining-bedrijven. Maar wat is nou de populairste crypto-exchange?

Lees en leer over cryptocurrency

Mensen zijn al snel geneigd om mee te gaan in een ‘hype’, en daarmee veel geld verliezen. Voodat je gaat investeren moet je jezelf eerst goed inlezen over de wereld van crypto. Er bestaan een hoop oplichters, en veel projecten achter een bepaalde munt is waardeloos, en alleen in het leven geroepen om mensen hun spaargeld afhandig te maken. Op basis van onze bevindingen (wij geven nooit financieel advies) kunnen we drie platformen aanwijzen die wij als betrouwbaar beschouwen.

Deze crypto-exchanges zijn de meest professionele en grootste platformen waarop digitale valuta kan worden verkocht en verhandeld. Deze exchanges zijn meer dan alleen brokers, ze bieden ook diensten aan zoals advies, scholing, hulp bij investeren, en andere mogelijkheden die deze platformen zeer gebruiksvriendelijk maken. Het is echter wel belangrijk dat je altijd meerdere bronnen raadpleegt voordat je gaat beleggen

crypto exchange

Binance

Binance is de grootste crypto-exchange ter wereld. Dit platform biedt investeerders een groot assortiment aan cryptocurrency aan, waaronder uiteraard bitcoin en ethereum. Binance is een gebruiksvriendelijk platform dat ook op je smartphone is te gebruiken. De verscheidenheid aan tools om te gebruiken is fenomenaal, evenals de duidelijke interface die het voor nieuwe gebruikers aantrekkelijk maakt om te beginnen met het platform.

Coinbase

Coinbase is ook een gigant in de wereld van crypto-brokers. Het gebruik van de app- en website is zeer gebruiksvriendelijk en heeft ook tal van mogelijkheden die bezoekers kunnen gebruiken. Je kunt er uiteraard cryptocurrency kopen en verkopen, maar Coinbase biedt nog veel maar aan dan dat. De educatieve middelen die het platform aanbiedt is zeer nuttig voor mensen die net kennis maken met crypto. Zo kun je bijvoorbeeld crypto verdienen door te leren en een toets te maken.

Kraken

Kraken is een van de meest veilige crypto-exchanges ter wereld. Het platform is vaak onder de aandacht van hackers geweest, maar niemand heeft er ooit binnen kunnen dringen. Het platform maakt gebruik van verschillende beveiligingsfuncties, zoals Google Authenticator of YubiKey. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijk platform waar beleggers cryptocurrency kunnen kopen en verkopen.

crypto platform