HomeGadgetsDeze robot ruimt de poep van jouw hond op

Deze robot ruimt de poep van jouw hond op

Er gaat niets boven jouw lieve schattige trouwe viervoeter. Het enige waar je altijd weer tegenop ziet, is die tuin vol met drollen. En dan vooral het schoonmaken hiervan. Het hoort erbij, maar het liefste zou je iets bedenken waardoor je dat rotklusje niet meer hoeft te doen. Deze handige robot van Beetl helpt jou vanaf nu uit de brand.

Geniale robot ruimt de poep van jouw hond op

Wat moet je zonder jouw trouwe viervoeter? Niets. Maar een leven zonder drollen opruimen klinkt ook geweldig, toch? Door deze robot zul je het beste van beide werelden ervaren. Een hond zonder nakijken. Dat wil toch iedereen?

Robots zijn de toekomst, dat weten we allemaal. Onlangs schreven we al over … Deze schoonmaakrobot is helemaal gespecialiseerd en gebouwd om de poep van jouw hond in de tuin op te ruimen. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch?

Hoe werkt deze robot?

Deze robot poepschepper zoekt door middel van de camera aan de voorzijde en een live beeldanalyse naar poep. Een bijzondere, maar zeer nuttige, taak. Heeft de robot een drol gevonden? Dan rolt de robot er overheen en laat hij een klauw naar beneden vallen.

Deze klauw raapt de drol op en plaatst het in een interne container. Wat jij moet doen? Op tijd de container legen. Vanaf nu is jouw tuin een plaatje en ben jij geen tijd kwijt aan het opruimen. Dat is pure winst! De makers van Beetl zijn ook nog bezig om de robot het gras te laten maaien. Hierdoor heb je het beste van beide werelden. GoGo Beetl!

Meer van dit