HomeTechCryptoSamsung gaat NFT's in hun smart TV's stoppen

Samsung gaat NFT’s in hun smart TV’s stoppen

Er is weer een nieuw jaar aangebroken en dat betekent dat we ook weer op de grootste tech beurs ter wereld kunnen gaan wachten. In aanloop naar deze beurs heeft Samsung in ieder geval besloten om alvast het een en ander te onthullen. Één van die dingen is dat samsung een speciaal NFT-platform aan hun smart software gaat toevoegen.

CES2022

De International Consumer Electronics Show (CES) is de grootste technologiebeurs ter wereld. Elk jaar worden in januari op die beurs de nieuwste snufjes op tech gebied gepresenteerd. De grootste merken showen hun paradepaardjes en nieuwste ontwikkelingen. Voor Samsung is het nieuwe NFT platform dat zij aan hun smart TV’s gaan toevoegen één van die paradepaardjes

samsung nft platform

Samsung NFT’s

De laatste tijd ontkom je er niet aan. Iedereen heeft het over zogenaamde NFT’s en het blijkt maar weer dat ook de grote merken als Samsung er mee bezig zijn. Hoewel ze zelf nog geen NFT’s hebben gelanceerd, bieden ze met dit platform een mogelijkheid om jouw persoonlijke NFT’s te showen en te kopen.

Samsung zegt daarbij dat hun “Smart Calibration” er voor zorgt dat alle NFT’s op hoge kwaliteit en specificaties op de tv afgebeeld kunnen worden. Het Samsung NFT platform moet op de MicroLed, Neo QLED en de Frame modellen gaan draaien. Ben je dus geïnteresseerd om jouw eigen collectie af te spelen dan zal je dus op zoek moeten naar één van deze modellen.

Meer van dit