HomeGadgetsSamsung lanceert The Freestyle: een draagbare bioscoop

Samsung lanceert The Freestyle: een draagbare bioscoop

Als je altijd al een draagbare bioscoop in je zak wilde hebben dan kun je vanaf 13 februari je kans grijpen. Deze draagbare projector is dan in Nederland te verkrijgen en is behalve een beamer ook een slimme speaker en sfeerverlichting. We lichten The Freestyle uit in dit artikel.

The Freestyle projector

Dit handige apparaatje is dankzij twee externe battery-packs overal mee naartoe te nemen. Maar het kan dankzij een USB aansluiting ook worden opgeladen. Als je de Freestyle niet gebruikt als projector dan kan deze ook nog dienst doen als slimme verlichting. Het heeft ook een op spraakbesturing-op-afstand functie, zodat je makkelijk met Bixby kan communiceren.

the freestyle2

Naast deze handige functies heeft de Freestyle een ingebouwde ‘keystone en leveling functie’ waardoor het scherm zich automatisch aanpast aan de oppervlakte waarop het wordt geprojecteerd. Ook de kleuren worden vanzelf aangepast, erg handig voor een mobiele projector. Dit is een gadget voor een echte bingewatcher.

the freestyle samsung

The Freestyle is compact

Met zijn 830 gram in gewicht en een afmeting van 18,5×9,4×13,5cm speel je jouw favoriete Netflix serie zonder moeite op elke locatie af. Het kan draaien in een hoek van 180 graden en projecteert moeiteloos op elk oppervlak tot 100 inch. Met een resolutie van 1920×1080 is The Freestyle de droom van elke filmliefhebber die niet graag thuis zit.

Het apparaatje is op 13 februari te verkrijgen, dus nodig je crush uit en zoek een romantische locatie uit voor een romantische film, want een dag later is het valentijn! Samsung heeft dus weer een primeur in handen. De projector is vanaf vandaag voor €999,- te preorderen.

Meer van dit