HomeGadgetsDit scheermes is speciaal ontworpen voor mensen met een behaarde rug

Dit scheermes is speciaal ontworpen voor mensen met een behaarde rug

Ben jij, of ken jij, een echte gorilla met mega veel rughaar? Dan is dit het beste product ooit gemaakt. Het gaat namelijk om de baKblade 1.0. Dit is een extra groot scheermes, speciaal gemaakt om die harige rug helemaal glad te maken voor de zomer. Een must-have voor harige mannen!

baKblade 1.0 scheermes

Via Tiktok komen we de handigste producten tegen. Het filmpje van @alex_310 ging het hele internet over en wij begrijpen wel waarom. Hij maakte namelijk een video van deze baKblade 1.0 en er werd massaal op gereageerd. Inmiddels heeft het filmpje honderden reacties en tienduizenden likes. Blijkbaar is er veel behoefte naar dit product.

We kennen allemaal natuurlijk de rugkrabbers. Maar kende jij het rugscheermes al? Dit mes is extra groot en speciaal gedesigned voor harige ruggetjes. Op een smoothe en pijnloze manier kun jij rughaar verwijderen. De video hieronder is heel erg fijn om naar te kijken:

@alex_310Amazon products that makes life easier. ##amazon ##amazonfinds ##amazonfinds ##founditonamazon ##fyp ##tiktok ##dollartree ##amazomcodes ##amazonmusthaves♬ Address it – TyRion Hoops

Nu te koop bij Amazon

Uiteraard ben je nu benieuwd waar je dit wonderproduct kunt aanschaffen. Amazon heeft de baKblade 1.0 nu op voorraad en het product kost $24.95 (exclusief shipping kosten). Je kunt de baKblade hier aanschaffen.

Je kunt er ook direct extra mesjes bij kopen zodat je het hele jaar klaar bent. Vergeet niet jouw meest harige vriend in de comments te taggen. Sharing is caring!

Meer van dit