HomeTechCryptoShiba Inu is bezig met NFT-game: koers explodeert?

Shiba Inu is bezig met NFT-game: koers explodeert?

Je haat het of je hebt ze: Shiba Inu. Deze crypto heeft inmiddels snode plannen als het gaat om inspelen op de metaverse en gaming. Met deze NFT-game (Non-Fungible-Token-game) zullen er een hoop tokens worden ‘geburnt’. Hierdoor zal het aantal tokens flink verminderen en dit kan weer interessant zijn voor de prijs. Wat dit allemaal inhoudt? We gaan het je even rustig uitleggen.

Shiba Inu creëert een NFT-game?

Laten we beginnen met het feit dat er nog niets vast staat. In de wereld van crypto is dat sowieso iets wat je altijd moet onthouden. Toch is er een vaste regel: vraag en aanbod. En bij minder aanbod gaan de prijzen normaal gesproken omhoog. Logisch toch? Deze ’token burn’ zou dus voor hogere prijzen moeten zorgen. Tot zover duidelijk?

Een van de ontwikkelaars van Shiba Inu, Shytoshi Kusama, kijkt met grote ogen naar de metaverse. Hij noemt dit de toekomst van gaming. Shiba wil hier uiteraard aan meedoen en een stukje van de taart claimen. Volgens Kusama zijn ze al geruime tijd bezig met een overstap naar gaming.

Shiba Inu token burn

Kusama zegt er zelf het volgende over: “Ik geloof dat de ‘metaverse’ meer is dan een manier om persoonsgegevens te ontfutselen, het moet echte waarde bieden aan gebruikers en om dit te bereiken is een bepaalde basis nodig voorafgaand aan de release van de technologie”

Shiba Inu heeft nu William David Volk ingeschakeld, de voormalige VP van Activision. Samen zijn ze bezig om een NFT-game te ontwikkelen. De naam van deze game zal ‘Oshiverse’ worden en is vooral bedoeld voor mobiele gebruikers. Zal dit voor een stijging zorgen en Shiba Inu meer maken dan een meme-coin? We houden jullie op de hoogte.

Meer van dit