HomeTechCryptoWat is Shiberse? Shiba Inu wil de metaverse betreden

Wat is Shiberse? Shiba Inu wil de metaverse betreden

De populaire meme token wil het aankomende jaar de metaverse betreden door een project op te zetten. Nu de metaverse steeds populairder begint te worden beginnen ook bedrijven en artiesten zich focussen op deze virtuele wereld. Shiba Inu speelt hierop in door een eigen project te ontwikkelen, genaamd Shiberse.

Shiberse in de metaverse

Shiba Inu heeft de afgelopen maanden flink in moeten leveren. De koers van de token steeg dit jaar met 37%. Dat is niets vergeleken met de stijging van 45.000.000% in 2021. De ontwikkelaars weten dat ze iets moeten ondernemen om de token nieuw leven in te blazen. Dat willen ze doen door Shiberse op te zetten, een project dat de bruikbaarheid van de munt opschaalt doordat het in de metaverse te laten gebruiken.

We legden in het artikel Metaverse voor dummies al uit wat de metaverse precies is. De ontwikkelaars van Shiba Inu zeggen dat het project zeer spoedig gelanceerd zal worden. De verwachting is dat de koers door het lanceren van dit project een stijging zal doormaken, maar in het geval van deze meme token weten we dat nooit zeker. De aankondiging werd op social-media bekendgemaakt door middel van het onderstaande bericht op Twitter. Er zijn ook Youtubers die het nieuws hebben opgepikt, zij geven hun mening over dit project in de video onder dit artikel.

Wat is Shiberse?

Shiba Inu zegt dat Shiberse een meeslepende ervaring zal zijn voor het ecosysteem en de metaverse. Waarschijnlijk zullen er stukken land worden kunnen worden verhandeld en zal de Shiba Inu token gebruikt gaan worden om betalingen te verrichten in de metaverse. De tweet suggereert dat de lancering dit jaar plaats gaat vinden.

Verder weten we niet veel over Shiberse. We zullen de ontwikkelingen uiteraard goed in de gaten houden en delen met jullie, dus houd de website goed in de gaten. Voor meer informatie over cryptocurrency en het meest recente nieuws omtrent dit onderwerp kun je bij ons terecht.

 

Meer van dit