HomeGadgetsDeze slimme gadget schenkt jouw shotjes binnen enkele seconden

Deze slimme gadget schenkt jouw shotjes binnen enkele seconden

Het is weekend en voor de meeste vriendengroepen betekent dat: drankspelletjes en feest! Elk weekend gaan de drankjes weer goed rond. Voor mensen die dol zijn op een shotje, hebben wij de perfecte gadget gevonden. Dit is een stuk efficiënter en makkelijk wanneer je al een glaasje op hebt.

Shotjes inschenken met de shotsupport

Je kent het wel. Je hebt een gezellig feestje en opeens komt iemand met het idee om een shotje te nemen. Sumbuca, Jagermeister of Tequilla. De dag daarna heb je vaak spijt, op het moment zelf lijkt het een geniaal plan. Vanaf nu is het maken van shotjes nog een stuk leuker door middel van deze handige snotsupport drankdispenser.

Shotjes inschenken is nog nooit zo simpel geweest. Jouw vrienden zullen verbaasd zijn over deze geniale gadget. Deze shotsupport is jouw personal assistent als het gaat om het schenken van shots. Je kunt nu eigenlijk je eigen bar gaan openen. Maar hoe werkt het precies?

shotsupport, bol.com

Shotsupport van Bol.com

De shotsupport is een soort trechter met zes gaten. Deze drankdispenser is gemaakt van goed materiaal, stevige kunststof en kan dus ook makkelijk de vaatwasser in. Dat scheelt weer afwassen op je brakke dag. Het is een geniaal ding om zelf in huis te hebben, maar ook een mooi cadeau om jouw vrienden te geven.

Deze shotsupport is nu te koop bij Bol.com. Je kunt hem hier aanschaffen voor 12,95. Dit noemen wij de steal van de week. Op zoek naar meer leuke aanbiedingen? Check dan onze Steals pagina!

Meer van dit