HomeGeen categorie5 leuke dingen om aan Sinterklaas te vragen

5 leuke dingen om aan Sinterklaas te vragen

De oeroude goedheiligman heeft zijn rode jurk weer aangetrokken, zijn baard gekamd en zijn staf ingevet. Sinterklaas is weer in het land en geeft cadeautjes weg. Traditioneel gezien deelt hij deze uit aan hebberige kinderen die met een mond vol chocolade liedjes krijsen voor een kachel en een schoen.

Leuke sinterklaas cadeaus

Maar wat zijn nou leuke en originele dingen om te vragen aan Sinterklaas? We hebben 5 dingen op een rijtje gezet in dit artikel. Voor welke ga jij? Bekijk ook onze Black Friday deals zodat je op de hoogte bent van de laatste aanbiedingen!

5. Kobo Clara HD E-reader

Met deze donkere dagen is een lekkere mok chocolademelk en een stuk speculaas ook traditie. Maar dat smaakt nog lekkerder als je er een goed boek bij leest. In deze tijd zijn e-books erg populair en daarom zijn er verschillende e-readers op de markt gebracht. De Koko Clara HD E-reader is er eentje van. 

Met zijn 6 inch scherm, schermverlichting, een resolutie van 1448 x 1072 Pixels en 8GB opslaggeheugen is dit het ideale maatje voor een spannend leesavontuur. Je koopt de Koko Clara HD E-reader hier.

4. Trendtrading Mini Drone

Ontdek de wereld vanaf grote hoogte met deze Trendtrading Mini Drone met camera. Je legt de mooiste kleuren van elk seizoen vast met de ingebouwde Full HD camera. Het is een drone van subcategorie A en heeft een bedieningsafstand van 100 meter. En deze drone is inklapbaar.

Met een maximale snelheid van 40 Km/h en een gewicht van maar 90 gram is deze drone een ideaal Sinterklaascadeau. Je koopt de Trendtrading Mini Drone hier.

3. Ring Video Doorbell 4

 

Als er een paar zwarte Pieten voor de deur staan dan wil je wel zeker weten dat ze echt door Sinterklaas zijn gestuurd. Even spieken met jouw Ring Video Doorbell 4 is dan een fluitje van een cent. Je kunt ze zelfs te woord staan met de ingebouwde speaker. Handig, zo hoef je de deur niet open te doen.

Dit handige apparaat heeft een oplaadbare batterij en heeft een close-up bewegingssensor. Alle beelden worden in kleur opgeslagen in een cloud, want je wilt wel terug kunnen zien wie er voor de deur stond. Je koopt dit handige apparaat hier.

2. Tunturi FitRun 30

 

Na de feestdagen willen we allemaal die extra pondjes weer kwijt. Sporten staat dan weer op nummer 1 van de goede voornemens. Een paar kilometer rennen op de Tunturi FitRun 30 loopband is een dagelijkse bezigheid die jou helpt bij dit deze voornemens.

Deze loopband is inklapbaar, waardoor het ruimte bespaart. Met drie ingebouwde hartslagprogramma’s train je specifieke zones om aan je doelen te werken. En met een scherpe hellingshoek intensiveer je jouw training. Je koopt dit gezonde apparaat hier.

1.  Samsung Galaxy Buds 2

 

Tijdens een rondje hardlopen wil je uiteraard wel een lekker muziekje luisteren. Met de Samsung Galaxy Buds 2 kan dat op hoog kwaliteitsniveau. Ze zijn klein, draadloos en handig op te bergen in het bijgeleverde doosje, dat tevens dienst doet als lader.

Met een batterijduur van 7,5 uur kun je lang genieten van je muziekje. Er zit ook een microfoon ingebouwd, zodat je met een druk op de knop een telefoontje op kan nemen en een gesprek kunt voeren. Je koopt de Samsung Galaxy Buds 2 hier.

 

Meer van dit