HomeGadgetsMust have: slimme jaloezie voor de thuiswerker

Must have: slimme jaloezie voor de thuiswerker

De dagen worden weer langer, de zon laat zich weer van zijn beste kant zien, dus hebben we weer raambekleding nodig om de boel duister te houden als we werken. Met deze slimme jaloezie komt er geen zon meer in het scherm van je laptop. Deze jaloezie kan zichzelf openen en sluiten. De ingebouwde sensor detecteert zonlicht, erg handig.

Slimme jaloezie

Raambedekking uitkiezen kan een klusje zijn, en al helemaal als je er geen tijd voor hebt. De slimme jaloezie voor de thuiswerker heeft een zonnepaneel waarmee het zichzelf oplaadt. Het herkent zonlicht en anticipeert daar meteen op. Naar wens zal de slimme jaloezie zichzelf dan openen of sluiten. Je hebt er geen omkijken naar. Zelfs in de winter zal deze jaloezie zich zonder moeite opladen. Ideaal voor alle tijden van het jaar.

Je kunt de slimme jaloezie met een handige app instellen. Dus zelfs als je niet thuis bent dan lijkt het alsof er iemand thuis is, omdat je de stand van de jaloezie kunt verstellen op afstand. De app is erg overzichtelijk en is makkelijk te bedienen. Je kunt de instellingen zo bedienen dat de jaloezie naar zonsopkomst en zonsondergang reageert. Dit is de ideale gadget voor in elk huis.

Slimme jaloezie integreren in Home Assistant

Je kunt de software van deze slimme jaloezie simpel integreren in je Home Assistant. Hij is dus optioneel te gebruiken met Amazon Alexa, Apple Homekit en Google Home. Je hebt echter wel een Soma Smart Connect nodig om deze optie te kunnen gebruiken. Deze is binnenkort verkrijgbaar bij Bol.com. Op andere websites is deze al wel te verkrijgen.

De bijgeleverde set met schroeven en dubbelzijdige tape maken het ophangen van deze slimme jaloezie simpel. De jaloezie heeft ook een stille modus, terwijl je slaapt opent deze heel rustig, waardoor je lekker van de eerste zonnestralen kunt genieten in bed. Ook de thuiswerker heeft geen omkijken naar de bediening, ideaal. Je bestelt hem door op deze link te klikken.

Meer van dit