HomeGadgetsDoor deze slimme gadget hoef jij niet meer naar de tandarts

Door deze slimme gadget hoef jij niet meer naar de tandarts

Voor veel mensen is naar de tandarts gaan een van de minst favoriete bezigheden die ze zich kunnen bedenken. Kruidvat heeft nu een mega slimme elektrische tandenborstel die er voor gaat zorgen dat je minder vaak naar de tandarts hoeft te gaan. Een investering die jou veel geluk, en een goed gebit, gaat opleveren.

Kruidvat verkoopt elektrische tandenborstel 2.0.

Poets jij jouw tanden nog steeds manueel? De tandarts raadt jou zeker aan om met een elektrische tandenborstel te poetsen, het liefst 2 keer per dag 2 minuten lang. Elektrisch poetsen maakt het tandenpoetsen een stuk makkelijker. Vooral als je een slimme tandenborstel hebt. Maar wat houdt dat precies in?

De Kruidvat aanbieding van deze week is een slimme tandenborstel. Maar wat is hier nou zo slim aan? Het gaat om de Oral-B’s Genius 8200W, een zogenaamd genie dus. Hij kost maar liefst 75 euro dus onze verwachtingen zijn hoog. Toch haal je dit er zo uit als je er meerdere tandartskosten uit als je deze goed gebruikt.

oral-b slimme tandenborstel kruidvat

Slimme hulp bij het poetsen

Met deze Oral-B’s Genius 8200W hoef je niet meer na te denken over het poetsen. Hij heeft namelijk een poetsdruksensor met een ingebouwde poetshulp die ook nog eens jouw poetsgewoonten analyseert. Dat is vaak poetsen in een zin, maar het is maar om duidelijk te maken hoeveel Oral B geeft om jouw poetsroutines.

Je kunt de tandenborstel aan de bijbehorende smartphone app koppelen om te analyseren wat je kunt verbeteren. Dit zal een hoop tandartsbezoekjes, en zwetende momenten in de tandartsstoel, schelen. De prijs van dit slimme ding is 74,99 euro.

Meer van dit