HomeSmartphonesOp deze manier regel je een smartphone van A kwaliteit voor een...

Op deze manier regel je een smartphone van A kwaliteit voor een lage prijs

De meeste mensen die een smartphone bezitten hebben er eentje van het merk Apple of Samsung. Deze twee giganten domineren de markt van smartphones, en strijden eeuwig om de eerste plaats. Wij laten ons vaak meeslepen in de hype rondom de release van een nieuw toestel, en vaak is er weinig tot niets veranderd aan het nieuwe model. Met de onderstaande tips hou je het hoofd koel en pak je A kwaliteit voor minder geld.

Geavanceerde besturingssystemen

Naast het feit dat we ons door die hype mee laten slepen willen we ook optimaal gebruik maken van de beste hard- en software. We zijn dan best bereid om iets meer te betalen, maar dat is helemaal niet nodig, of je wilt juist meevaren op dat bootje met enthousiastelingen die er een sport van maken om de laatste modellen te scoren. Het gaat bij de meeste mensen om het gebruiksgemak en de kwaliteit.

Android en de iOS van Apple zijn de twee besturingssystemen die marktleiders zijn, dus kiezen mensen voor een toestel dat draait op één van deze twee systemen, een iPhone of een smartphone van Samsung. Als je gaat voor een iets ouder model zoals de iPhone 11. dan heb je nog steeds de beste kwaliteit voor een significant lager bedrag. Dat is de eerste en de beste tip die we kunnen geven, want de modellen volgen elkaar zo snel op dat je amper kunt spreken over een ‘ouder model’.

smartphone

Ander model smartphone

Je kunt ook kiezen voor een ander model smartphone dat draait op deze besturingssystemen. Een Samsung Galaxy A53 is bijvoorbeeld een model waar minder ‘hype en marketing’ omheen hangt, maar dit toestel is vrijwel van dezelfde kwaliteit, tegen een veel lagere prijs dan de bekende modellen. Je krijgt dus A-kwaliteit voor een prijs die veel lager ligt dan andere A-kwaliteit modellen.

Kortom; als je kiest voor een iets ouder model smartphone, dan betaal je niet voor de marketing, maar wel voor kwaliteit. Hetzelfde geldt voor een ander, iets minder bekend model van hetzelfde merk. Deze hebben veelal dezelfde kwaliteit als de bekendere modellen. Je hoeft jezelf ook geen zorgen te maken of alle apps werken op deze telefoons, want dat is namelijk het geval.

smartphone goedkoop

Meer van dit