HomeSmartphonesDit zijn de 5 snelst opladende smartphones

Dit zijn de 5 snelst opladende smartphones

We doen tegenwoordig alles met onze smartphone. Onze bankzaken, het versturen van mails en het bestellen van eten, we kunnen niet meer zonder onze mobieltjes. Daarom is het belangrijk dat je telefoon snel opgeladen kan worden als dat nodig is. 

Maar welke smartphones zijn het snelst op te laden? We hebben een top 5 van snelst opladende smartphones voor je samengesteld.

5. Huawei Mate XS

Huawei staat bekend om het feit dat vrijwel alle toestellen snelladen ondersteunt. Maar de Huawei Mate XS staat hierin voorop. Het toestel wordt geleverd met een snellader. Binnen een half uur is de Mate XS voor 85 op te laden, wat best een prestatie is. Deze smartphone is ook nog eens erg betaalbaar. De Huawei Mate XS ondersteunt snelladen met 55W en je koopt hem door op deze link te klikken.

4. Oppo Reno Ace

De Oppo Reno Ace heeft een accu van 3765 mAh dat techniek ondersteunt dat snelladen mogelijk maakt voor deze smartphone. Volgens Oppo zelf is de telefoon met gemak binnen een half uur op te laden. Als je even snel de deur uit moet en bereikbaar moet zijn dan is deze smartphone binnen vijf minuten op te laden van 0 naar 27 procent. De Reno Ace ondersteunt snelladen met 65W en is hier te koop.

3. OnePlus 9

Als je weinig tijd hebt en snel even je telefoon wilt bijladen dan is de OnePlus 9 de telefoon die dat mogelijk maakt. Met deze smartphone hoef je niet met een lege accu naar buiten, want vanaf het moment dat je begint met laden zie je de procenten toenemen. Dit is mogelijk omdat de accu uit twee delen bestaat, een slimme truc voor veilig laden. De OnePlus 9 ondersteunt snelladen met 65W en je koopt hem hier.

2. Realme C21

Realme is een merk dat nog niet zo bekend is, maar wat prestaties betreft doet deze smartphone niet onder voor zijn bekendere concurrenten. Met zijn 5000mAh batterij is het laden sneller gebeurt dan je denkt. Handig voor als je nog even je smartphone op wilt laden tijdens je lunchpauze. De Realme C21 ondersteunt snelladen met 65W en hij is hier te koop.

1. Xiaomi Mi 11 Pro

Deze smartphone staat met recht op de eerste plek. Xiaomi heeft het razendsnelle laden duidelijk onder de knie. Het laadt deze telefoon met een 4000mAh accu binnen 8 minuten volledig op! Deze zelfbenoemde ‘hypercharge’ techniek is krachtiger dan bij alle andere merken. Als je echt niet tegen een lege accu kunt dan is deze smartphone echt iets voor jou. De Xiaomi Mi 11 Pro ondersteunt snelladen met 200W en je koopt hem door hier te klikken.

 

Meer van dit