HomeEntertainmentSeizoen 3 van Snowpiercer staat nu eindelijk op Netflix!

Seizoen 3 van Snowpiercer staat nu eindelijk op Netflix!

Het derde seizoen van de hitserie Snowpiercer is begonnen. De Netflix-original, dat in 2020 begon, is een ware kijkcijferhit. Daarom werd bij het bekendmaken van seizoen 2 dat seizoen 3 er ook al aan zat te komen. Wij weten ook al dat er een vierde seizoen van Snowpiercer aan zit te komen, maar laten we eerst genieten van dit nieuwe seizoen. Het kersverse en ijskoude seizoen van deze topserie telt wederom 10 afleveringen. Dat wordt genieten!

Snowpiercer

Voor wie de serie nog niet kent kunnen we alleen maar aanraden om snel te beginnen met kijken. Snowpiercer is een post-apocalyptische dramaserie waarin wetenschappers een cruciale fout maken om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Door deze fout daalt de temperatuur op aarde drastisch, waardoor er een nieuwe ijstijd ontstaat. In deze ijstijd valt moeilijk te overleven, dus moest er een oplossing komen.

De rijken der aarde bouwden hierop samen met ingenieurs een trein met 1001 wagons. Deze trein zou als een moderne Ark moeten fungeren en is onderverdeeld in drie klassen; van rijk, tot arm. Er ontstaat een klassenstrijd. Door uitbuiting, overlevingsdrang en ongelijke behandelingen ontstaan er door opgelopen spanningen heftige situaties. Er ontstaan groepen die elkaar naar het leven staan, terwijl alle reizigers op zoek zijn naar een beter leven in een ijskoude wereld.

Seizoen 4 van Snowpiercer

Fans kunnen hun hart ophalen, want het Amerikaanse televisienetwerk TNT heeft al laten weten dat seizoen 4 van Snowpiercer eraan zit te komen. Het is dus niet vreemd dat de liefhebbers van de serie in hun handen wrijven bij dit nieuws. Wanneer het vierde seizoen op Netflix uit gaat komen weten we niet, maar we houden je op de hoogte.

Tot die tijd kunnen we genieten van het derde seizoen, waarvan de eerste aflevering op 24 januari is uitgezonden op Netflix. Uiteraard zijn de vorige twee seizoenen ook te zien op de streamingdienst. Als je nieuwsgierig bent naar dit nieuwe seizoen dan kun je alvast in de stemming komen door de trailer hieronder:

 

Meer van dit