HomeTechCryptoEr is nu een Squid game cryptomunt - stijgt 50.000% in 3...

Er is nu een Squid game cryptomunt – stijgt 50.000% in 3 dagen

Net wanneer je denkt dat je alles wel gezien hebt in de crypto wereld, ontstaat er weer een nieuwe hype waar sommige mensen stinkend rijk mee worden. Ten minste, dat denken ze in eerste opzicht. Zo verscheen er op 26 oktober de Squid game cryptomunt SQUID en wist die vervolgens in 3 dagen van €0,012 naar €5,90 te stijgen.

Squid Game

Squid game is Netflix’ laatste hitserie en is record na record aan het breken. De Koreaanse serie is in heel de wereld geliefd met als gevolg dat er ontzettend veel dingen omheen bedacht worden. We zagen eerder bijvoorbeeld al beelden van een 6 uur lange wachtrij voor een Annamaria Koekoek spelletje. Mocht je de serie niet gezien hebben, dan zou ik er maar gauw aan beginnen!

Squid game cryptomunt

Squid game cryptomunt

Laat dat spelletje Annamaria Koekoek nou net de basis zijn voor de nieuwe SQUID munt. De munt is er namelijk op gericht om doormiddel van online games ook daadwerkelijk als Squid Game prijs te gelden. In de SQUID whitepaper wordt duidelijk dat de munt gemaakt is om een soort toegangsticket voor te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld 456 SQUID munten omwisselen tot een toegangsticket voor het eerste red light, green light spel. Win je dat, dan krijg je jouw munten terug en ben je gekwalificeerd voor het volgende spel. Verlies je het? Dan gaat 90% van jouw inzet rechtstreeks de prijzenpot in. Hoe meer mensen er mee doen, hoe groter de prijzenpot dus is. Maar pas op: er zijn meerdere redenen om deze coin niet te snel te vertrouwen. Ze blokkeren elke haat comment op Twitter en je kunt je geld er alleen inzetten en niet uithalen.

Online crypto-gaming

Met dit concept bewijzen de makers dat ze goed inspelen op de huidige trends. Het komt steeds vaker voor dat games zich gaan vermengen met crypto gerelateerde prijzen of items. Zeker met de makkelijke spelletjes van Squid game, hebben ze best een winstgevend project bedacht.

Hoewel de Squad game cryptomunt momenteel wordt geplaatst onder ‘meme-coins’, is er een enorm potentieel om ook daadwerkelijk een basis te leggen binnen online crypto gaming. Zou je ook mee willen spelen? Dan moet je dus zorgen dat je aan de munt kunt komen. In de onderstaande video kun je zien hoe je de munt kunt kopen. Let wel op! Er zijn her en der wel klachten dat je de munt niet/moeilijk zou kunnen verkopen. Dit is dus echt op eigen risico en we raden het niet aan.

Meer van dit