HomeEntertainmentMancave must-have: deze design tafelvoetbaltafel is ook een eettafel

Mancave must-have: deze design tafelvoetbaltafel is ook een eettafel

Heb jij al een eigen mancave in huis? Een mancave is toch de heilige graal voor veel mannen. Een ruimte voor ontspanning, entertainment en een flinke dosis mannelijkheid in huis. Als je op zoek bent naar vette items voor jouw mancave dan hebben we het perfecte product gevonden. Dit is een tafelvoetbal die veel meer blijkt te zijn dan enkel en alleen een tafelvoetbal.

Tafelvoetbal 2.0

Deze voetbaltafel is heel erg handig voor mensen die efficiënt met hun ruimte om willen gaan. Deze tafel is namelijk een tafelvoetbal en eettafel in een. Na een fanatiek potje tafelvoetballen kun je meteen aan tafel om lekker te eten met een groep vrienden. Dat is nog eens handig!

De tafel is ontworpen door de Spanjaard Rafael Rodriquez en de chef-kok Jose Andres. Zij hebben de handen ineen geslagen om deze must-have voor elke mancave te creëren. Het is zo’n type idee waarvan je denkt: hoe ben ik er niet zelf op gekomen. Deze tafelvoetbaltafel wordt voorzien van een glazen laat die je op de tafel kat leggen. Binnen no time heb je een eetkamertafel met een uniek design.

tafelvoetbaltafel

RS-Barcelona

Het bedrijf van Rafael heet RS-Barcelona en zij doen vaker dit soort toffe projecten. Ze zijn gespecialiseerd in het inrichten van gebouwen en ruimtes en maakten al verschillende unieke tafelvoetbaltafels. Deze RS MAX Dining table is daaruit voortgevloeid.

Ze maken daarnaast alleen gebruik van duurzame materialen. Wil je deze tafel bestellen? Dan moet je wel flink in de buidel tasten. Er zit namelijk een flink prijskaartje aan. De tafel is leverbaar in drie verschillende formaten. De grootste tafel heeft ruimte voor maar liefst 10 mensen.

Meer van dit