HomeEntertainmentTamagotchi komt met een Star Wars-editie: een eigen R2-D2

Tamagotchi komt met een Star Wars-editie: een eigen R2-D2

Zeg je nostalgie, dan zeg je Tamagotchi. Je kent ze vast nog wel, deze elektronische huisdieren die je moest verzorgen. Veel ouders en leraren waren dolblij toen deze hype afliep. Als kind was het verzorgen van jouw Tamagotchi een van de belangrijkste taken van de dag. Maar de hype komt terug. Ze hebben namelijk een toffe samenwerking met Disney en Star Wars.

Tamagotchi x Star Wars

Het huisdier waar je eten aan moet geven en moet verzorgen is terug in een nieuwe variant: de R2-D2. Dit is het ultieme hebbeding voor Star Wars-fanaten. Het is een gadget die uitgebracht is in twee verschillende kleuren, in het wit en in het blauw.

De witte versie doet echt denken aan de R2-D2 van de legendarische films. De blauwe versie is meer gebaseerd op de Tamagotchi van twintig jaar geleden. Dit is nostalgie in optima forma. We willen ze eigenlijk allebei, maar dat zorgt waarschijnlijk voor veel opvoed stress.

tamagotchi, star, wars

Tamagotchi verzorgen

Deze Tamagotchi’s komen met drie fysieke knoppen. Hiermee kun je jouw digitale beestje verzorgen en nieuwe skills leren. Je kunt de R2-D2 negentien verschillende skills aanleren. Hard werken, dedication en leren. Ook moet je de R2-D2 opladen en schoonmaken, het is echt een fulltime baan. Wees er dus klaar voor als je hem aanschaft.

Ook kun je leuke mini-games spelen, bijvoorbeeld holo-chess. Alles ademt nostalgie en dat maakt deze Tamagotchi juist zo leuk. Niet fancy maar juist terug naar de ‘basis’. De R2-D2-versie komt uit op 11 november. Je kunt deze link in de gaten houden om een pre-order te plaatsen.

Meer van dit