HomeGadgetsDe Tesla karaoke microfoon is de perfecte gadget voor een lange rit

De Tesla karaoke microfoon is de perfecte gadget voor een lange rit

Mensen die jaarlijks een ton aan kilometers wegrijden zullen het fenomeen verveling in de auto wel herkennen. Speciaal voor ellenlange autoritten heeft het bedrijf van Elon Musk iets leuks bedacht. Het bedrijf lanceerde deze week namelijk de Tesla karaoke microfoon!

Chinese lancering

De Tesla Karaoke microfoon is in China gelanceerd. Je kunt daar de microfoon voor zon 1200 Chinese muntjes kopen. Dat is omgerekend zo’n €170,-. De kopers krijgen een set van twee microfoons die je kunt aansluiten op de tesla. Hiermee kun je dus optimaal genieten van de aankomende Tesla update. De update wordt morgen (op Chinees Nieuwjaar) verwacht. In deze update zal de Tesla namelijk een karaokesysteem ondersteunen. De lancering van de microfoon was zo’n groot succes dat de bestelpagina crashte wegens de vele bezoekers.

Tesla karaoke microfoon

Dat Tesla met een karaoke microfoon komt is niet heel gek. De afgelopen jaren is er namelijk een enorme populariteit ontstaan voor het zingen in de auto. Hier heeft James Corden een flinke bijdrage aan geleverd. Tesla probeerde er dan ook al in 2019 in te springen maar dat bleek niet echt een succes omdat het systeem vrij beperkt was. Nu met het nieuwe Leishi KTV systeem zou dit veel beter moeten zijn.

Het is maar de vraag of we de Tesla karaoke microfoon ooit op de westerse markt gaan zien. Dat zal waarschijnlijk af gaan hangen van het oosterse succes. Hoe het er allemaal uit zal komen te zien? Dat kun je checken in de onderstaande video!

Meer van dit