HomeGadgetsTesticuzzi: Een heerlijke jacuzzi voor je balzak!

Testicuzzi: Een heerlijke jacuzzi voor je balzak!

Geloof me, hier op de redactie zijn we nog dagelijks in volle verbazing. Ook nu weer toen we dit staaltje wetenschap tegenkwamen… Het gaat namelijk om ’s werelds eerste jacuzzi voor je balzak! Mannen zullen het er allemaal mee eens zijn dat de balzak veel meer aandacht verdiend dan hij krijgt. Het is samen met het slurfje er boven toch hetgeen wat je een man maakt. Of mag ik dat niet meer zeggen? Geen idee, ik denk van wel (liefde naar alles wat leeft).

Ontspanning voor de ballen

De ballen krijgen de hele dag van alles te verduren. Ze worden de hele dag totaal misselijk geschud en met een beetje pech hebben ze de hele dag voor niets gewerkt. De jongens van Testicuzzi zullen dat ‘lullig’ gevonden hebben en besloten daarom iets te ontwikkelen wat een beetje extra comfort moet geven. Zie daar: De Testicuzzi, ’s werelds enige en eerste jacuzzi voor je balzak.

Begon als grap

De ontwikkeling begon als een grote grap maar uiteindelijk werd het toch echt gelanceerd op Kickstarter. De Testicuzzi is een klein badje dat je overal mee naar toe kan dragen. Het is enkel en alleen gemaakt om je ballen in onder te dompelen. Eenmaal onder water zullen ze genieten van een lekkere zachte aanraking van warm stromend water.

Het geeft namelijk warme luchtbellen die er voor zorgen dat de ballen helemaal ontspannen. Het badje werkt op batterijen. Tot slot komt de mini jacuzzi in drie verschillende varianten. Wit en zwart, die allebei ongeveer €60,- kosten én een 24 karaats gouden versie die dan ongeveer zo’n €6.000,- zou moeten kosten.

Heb je de Testicuzzi inmiddels aangeschaft? Dan vond je dit vast een leuk artikel en wil je meer lezen over zogenaamde WTF gadgets. Check snel eens dit stukje over een bestuurbaar gemotoriseerd luchtbed.

Meer van dit