HomeGadgetsMust Have: Tetris en Pac-Man in een blikje

Must Have: Tetris en Pac-Man in een blikje

Met de vooruitstrevende technologie van tegenwoordig gaan we vaak voorbij aan de simpele dingen in het leven. Vaak geven die simpele dingen een gevoel van nostalgie en comfort. In dit geval zijn het de klassiekers Tetris en Pac-man. Nu te koop, in een blikje. Eenvoudiger kan het niet. Leuk is het wel, want soms is iets geniaal in zijn eenvoud.

Tetris in een blikje

Wie kent Tetris niet? De bedoeling van het spel is om met blokken een rechte lijn te creëren. Deze lijn met blokken verdwijnt daarna en levert punten op. Hoe verder je in het spel komt, hoe sneller de blokken vallen, dus het is een leuke en goede training voor je oog-hand coördinatie. Vroeger speelden we dit op de Game Boy van Nintendo. Deze gadget is een echte must-have.

Nu is het spel te koop in een handig blikje dat je makkelijk mee in je jas of tas kunt nemen. Handig voor als je op de trein of bus moet wachten en je even helemaal klaar bent met social-media. Tetris in een blikje werkt op drie AAA batterijen, die overigens niet worden meegeleverd. Tetris in een blikje is leuk voor als je even geestelijk wilt ontspannen. Je koopt Tetris door op deze link te drukken.

Pac-Man in een blikje

De nostalgie spat van je scherm met Pac-Man. Nu ook te koop in een blikje. Jij bent Pac-Man en je moet elk bolletje op het scherm opeten voordat je te pakken wordt genomen door een spookje. Dit spelletje is verslavend, maar in de tijdsgeest van nu ook erg welkom. In de tijd dat we alleen maar op onze smartphones zitten is Pac-Man in een blikje ontspanning voor de geest.

Dus als je in een nostalgische bui bent en jezelf eens een keer op een andere manier wilt vermaken dan social-media dan zijn Tetris en Pac-Man in een blikje echt iets voor jou. Beide spelletjes hebben een kleurenscherm en hebben de originele spelregels en geluiden. De afmetingen zijn 9 x 6,5 x 2. Dus een prima zakformaat. Je koopt Pac-Man door op deze link te drukken.

Meer van dit