HomeGadgetsMet deze geniale tuinstoel heb jij geen last meer van insecten

Met deze geniale tuinstoel heb jij geen last meer van insecten

Draai jij ook altijd helemaal door van al die wespen, muggen, vliegen en ander ongedierte? Het lijkt alsof ze het altijd op jou gemunt hebben. Ken je dat gevoel? Vooral op het moment dat je even lekker wilt relaxen, in de tuin bijvoorbeeld. Vanaf nu is dat verleden tijd. Deze tuinstoel is namelijk helemaal insecten-proof!

Tuinstoel tegen insecten

Rust is heel erg belangrijk in het leven. Op momenten van ontspanning wil je dus niet lastig gevallen worden door al die vreselijke muggen en wespen. Zit jij graag in de tuin of op de camping? Dan is deze tuinstoel perfect geschikt voor jou. Dit gaat jou veel rust en fijne momenten geven.

Hoe werkt dit? Dit is niet zomaar een stoel, dit is een hele bijzondere stoel. Er is een luifel, met insectennet, die tot de grond komt. Deze heeft een ritssluiting aan de voorkant en gewichten aan de onderkant om het net op zijn plaats te houden. Dit is de nachtmerrie van bloeddorstige insecten en ander gespuis.

Is dat alles? Nope. Deze tuinstoel heeft een waterdicht dakje waardoor je volledig van de natuur kunt genieten. Daarnaast heeft de tuinstoel een plastic hoe met luchtgaten, voor het geval dat het gaat regenen.

tuinstoel insecten amazon

Nu te koop bij Amazon

Ik hoor je nu natuurlijk denken: waar koop ik dit geniale ding? Bij Amazon uiteraard. Onze Amerikaanse vrienden hebben namelijk alles in bedrijf. De stoel krijgt 4,5e ster uit 5 sterren met 87 beoordelingen. Met de kwaliteit zit het dus wel goed!

Je kunt de stoel hier scoren! Is hij uitverkocht? Op bol.com zijn er ook alternatieven te vinden! Is het kwaad al geschied? Probeer dan deze handige Bug bite!

Meer van dit