HomeGadgets5 leuke last-minute cadeaus voor vaderdag

5 leuke last-minute cadeaus voor vaderdag

Zondag is het de dag om alle vaders weer even in het zonnetje te zetten. Maar wat geef je jouw vader nou kado tijdens vaderdag? Je wilt hem wel een lach op z’n gezicht bezorgen en tegelijkertijd niet moeten huilen om jouw bankrekening. Wij helpen je uit de brand als je last-minute nog een vaderdag kado moet kopen. Dit is onze top!

Vaderdag cadeaus

Om de laten beslissers een beetje te helpen hebben we 5 grappige, gekke, handige en leuke cadeaus op een rijtje gezet. Tussen deze 5 toppers zit vast wel iets geschikts voor jouw lieve vader.

5. Volkswagen camper koelbox

Iedereen kent de Volkswagen camper als de ultieme roadtripper. Het is voor ons nog steeds een droom om met zo’n camper de wereld rond te reizen. Een goed alternatief voor een wereldreis is een rondje in het park met deze mini camper. Deze mini camper is namelijk tegelijkertijd een toffe koelbox. Je kunt de koelbox makkelijk overal mee naartoe nemen en ziet er een stuk mooier uit dan de gemiddelde koelbox.

Je schaft deze vette camper hier aan!

camper-volkswagen-koelbox-1

4. Robotgrasmaaier

Is jouw vader een beetje lui met dit warme weer? Dan is deze robotstofzuiger het perfecte kado! Gun je jouw vader een luie zomer in de hangmat? Je kunt de MTD® Robotgrasmaaier RX20 via deze link bij Lidl aanschaffen. Proost op een heerlijk luie zomer!

3. Testicuzzi

Heb jij een vader die gek is op humor? Dan is de Testicuzzi het kado van dit jaar! De ontwikkeling begon als een grote grap maar uiteindelijk werd het toch echt gelanceerd op Kickstarter. De Testicuzzi is een klein badje dat je overal mee naar toe kan dragen. Het is enkel en alleen gemaakt om je ballen in onder te dompelen. Je schaft de Testicuzzi hier aan!

2. Bierhouder voor in de douche

Is jouw vader een echte pilsbaas? Dan is deze bierhouder echt iets voor hem. Je maakt hem vast aan de muur, op een plek waar het water of schuim niet in de buurt komt. Je plaatst het biertje in de houder en klaar is kees. Altijd handig voor vaders die geen twee dingen tegelijk kunnen doen. Je koopt de bierhouder hier!

douche, bierhouder

1. Bier geurkaars

Een Nederlands bedrijf heeft onlangs een geheel nieuwe geur op de markt gebracht: een geurkaars die ruikt naar een ijskoud biertje. Heerlijk voor als je een avondje thuis op de bank blijft met jouw vader. De bier geurkaarsen kun je voor een mooi prijsje aanschaffen. Ze kosten rond de 25 euro en je kunt ze in lager, ale en stout geuren kopen. Je vind ze hier op bol.com.

bier, geurkaars, bol.com

Meer van dit