HomeGadgetsDeze vertaalgadget is een must-have voor op je volgende vakantie

Deze vertaalgadget is een must-have voor op je volgende vakantie

Als je het afgelopen jaar geen tijd hebt gehad om ruim honderd talen uit je hoofd te leren, dan is deze gadget een absolute must-have voor op vakantie. Dit apparaatje is hét antwoord op elke mogelijke taalbarrière. De Newyes Scan Reader Pen 3 is namelijk in staat om teksten live voor je vertalen terwijl je bijvoorbeeld weg weg vraagt, of een menukaart wil ontcijferen.

Een vertaalgadget in je broekzak

Als je niet geboren bent met een talenknobbel dan kan het op vakantie flink lastig worden als je aan informatie wilt komen. Er bestaan uiteraard vertaal-apps voor op je smartphone, maar die werken alleen met een internetverbinding, die niet overal ter wereld even goed is. De Newyes Scan Reader Pen 3 is een uitkomst op dat gebied. Dit apparaatje is ook nog eens razendsnel. Deze gadget heeft echter nog meer te bieden.

Ook voor mensen met dyslexie kan dit apparaatje een uitkomst zijn, want deze vertaalpen kan de tekst voor je voorlezen, en dus het antwoord van bijvoorbeeld de ober van een restaurant ook. Het apparaatje ondersteunt maar liefst 113 talen en kan drieduizend karakters per minuut herkennen. Het is dus een gadget dat eigenlijk onmisbaar is als je op vakantie gaat.

 

Je kunt je eigen stem opnemen

De vertaalpen kan jouw stem herkennen, en zo makkelijker de zin vertalen die je inspreekt op het moment dat je iets wilt vragen. Degene die antwoord geeft kan dat ook inspreken, waarna jij binnen seconden de benodigde informatie hebt. Met de scanfunctie kun je teksten scannen, waarna deze meteen worden vertaald. Je kunt delen van boeken vertalen en deze naar je e-reader, smartphone of tablet sturen.

De handige touchscreen bevat verschillende apps die het vertalen een stuk makkelijker maken. Zo kun je met een druk op de knop naar spraak vertalen en vice versa. Je kunt ook een foto van een krantenartikel maken, waarna deze wordt vertaald. Je kunt overigens ook je airpods via bluetooth verbinden zodat je omgeving geen last heeft van het geluid. Dit is de koning onder de vertaalgadgets. De Newyes Scan Reader Pen 3 is hier te koop.

Meer van dit