HomeGadgetsDeze Volkswagen camper zorgt deze zomer voor jouw koude biertjes

Deze Volkswagen camper zorgt deze zomer voor jouw koude biertjes

De zomer is begonnen en de temperaturen lopen op. Komende week tikken we zelfs de 30 graden aan. En bij warm weer hoort natuurlijk ijskoud bier. Er is niks zo lekker als een koude gele rakker in het park met je vrienden. Het grootste probleem is vaak dat je als je buiten zit jouw biertjes een beetje lauw worden. Dit kun je voortaan voorkomen met deze super stijlvolle mini Volkswagen camper.

Stijlvolle koelbox

Iedereen kent de Volkswagen camper als de ultieme roadtripper. Het is voor ons nog steeds een droom om met zo’n camper de wereld rond te reizen. Een goed alternatief voor een wereldreis is een rondje in het park met deze mini camper. Deze mini camper is namelijk tegelijkertijd een toffe koelbox. Je kunt de koelbox makkelijk overal mee naartoe nemen en ziet er een stuk mooier uit dan de gemiddelde koelbox.

camper, volkswagen, koelbox

Mini-editie

Deze mini editie van de Volkswagen camper is zowat identiek aan zijn grote broer. Er past maar liefst 26 liter bier in dus je zit zeker een paar uurtjes goed. Het dak gaat gemakkelijk open en dicht en er zit zelfs een klein kraantje in waarmee je gesmolten ijs of drank uit de wagen kan lozen.

Met deze camper ben jij deze zomer helemaal het mannetje. Met jouw vrienden en vriendinnen kun je hele dagen lang genieten van ijskoude drankjes. Je kunt deze must-have hier voor een leuk prijsje scoren. Met wie ga jij deze zomer heerlijk in het park borrelen?

Uitverkocht? Bij Bol.com hebben ze ook mooie alternatieven

Meer van dit