HomeWheelsRoadtrip! Bol verkoopt nu een Volkswagen bus-tent

Roadtrip! Bol verkoopt nu een Volkswagen bus-tent

Altijd al gedroomd van een eigen Volkswagen busje? Maar heb je geen rijbewijs? Bol verkoopt nu een geniale Volkswagen-bus tent waarmee jij de baas van de camping bent. Hij ziet er geweldig uit en is geschikt voor 3 personen. Tijd voor een roadtrip!

Droomtent van Volkswagen

Deze Volkswagen-tent is volledig van polyester gemaakt en heeft een polyethyleen grondzeil. Of de tent volledig waterproof is durven we niet met zekerheid te zeggen, dit raden we aan om nog even dubbel te checken. Voor de tripjes naar Spanje of Kroatiƫ is dit natuurlijk geen issue.

De tent is gemaakt voor 4 personen (er is ook een kids versie) en is beschikbaar in twee gruwelijke kleuren: blauw of oranje. Je bent de ultieme retro hippie op de camping met deze tent. Bekijk de tent hieronder:

volkswagen, tent 1

Roadtrip!

Ben jij helemaal klaar voor een zomerse roadtrip? Pak je spullen en ga op avontuur. Je kunt de tent hier op Bol.com aanschaffen. Hij is er in zowel een 3 als 4 persoons uitvoering. De 3-persoons was eigenlijk als kinderversie uitgebracht. Toch kun je hier prima in met 3 gemiddelde volwassenen.

Wil jij helemaal in stijl aankomen en je biertjes altijd koud hebben staan? Check dan deze stijlvolle Volkswagen koelbox. Proost!

 

 

Meer van dit