HomeEntertainmentMega waterglijbaan (57m) nu te koop en wordt ook thuisbezorgd

Mega waterglijbaan (57m) nu te koop en wordt ook thuisbezorgd

Geniet jij tijdens de zomer ook het liefst in het water? Was een dagje waterpark altijd jouw favoriete activiteit? Dan is dit echt een bericht voor jou. Het is namelijk de kans om een eigen waterglijbaan aan te schaffen. En niet zomaar eentje, hij is namelijk 57,31 meter lang.

Waterglijbaan in de tuin

Het is voor velen de ultieme droom: een eigen waterglijbaan. Het mooiste is dat er nu eentje te koop staat. Binnen een paar weken staat hij voor de deur, hij wordt namelijk ook nog bij je thuis bezorgd. Misschien wel handig om even te checken of het in de tuin past.

Dit zwembad stond vroeger in de Mars in Hardenberg. De hele glijbaan is volledig gedemonteerd, dit maakt vervoeren uiteraard wat handiger. Je krijgt er bouwtekeningen bij zodat je hem zelf weer in elkaar kunt schroeven. Als jij de IKEA-handleidingen aankan dan lukt dit vast ook wel. Uiteraard zit er ook een trap bij.

Eigen glijbaan voor een zacht prijsje

Er worden wel vaker dit soort bijzondere dingen aangeboden. Toch is een glijbaan van dit kaliber een buitenkansje. Je kunt niet te lang twijfelen, de veilig sluit namelijk vanavond. Op dit moment zijn er nog geen biedingen binnen, je bent dus nog volop in de race. Je kunt volgens BVA voor 2500 meedingen en wellicht ga jij er vandoor met de glijbaan.

Je hoeft maar 95 euro aan bezorgkosten betalen. PrIma prijsje voor zo’n flink apparaat. Je moet ook nog denken aan de BTW en de veilingkosten, al met al zul je al snel boven de 3500 euro uitkomen. Maar dan kun je wel je vrienden uitnodigen voor een dagje waterpret.

Meer van dit