HomeTechAlle websites bij de hand met de startpagina van Kadaza!

Alle websites bij de hand met de startpagina van Kadaza!

Er bestaan tegenwoordig miljoenen websites waar internetgebruikers gebruik van kunnen maken. Soms weet je niet meer waar je moet zoeken als je aan het surfen bent, het aanbod is reusachtig en overweldigend. Kadaza brengt helderheid en overzicht met een kleurige startpagina waarmee je een makkelijke en snelle start op het web krijgt.

Kadaza is een overzichtelijke startpagina

Kadaza bestaat al sinds 2008. Het idee voor deze webgids en startpagina werd geboren toen uit onderzoek naar voren kwam dat slechts een fractie van alle websites intensief wordt gebruikt. Mensen houden van duidelijke en simpele tools waarmee ze overzichtelijk kunnen surfen. Kadaza brengt overzicht op het internet door een startpagina te maken die duidelijk, en per onderwerp, de meest gebruikte websites weergeeft.

De webgids is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide en populaire startpagina op het web. Via logo’s in een kleurige blokkendoos geeft deze visuele startpagina met een druk op de knop toegang tot de populairste websites per onderwerp. Deze websites zijn zorgvuldig geselecteerd door een redactie die weet wat de websurfer wilt. Dat is vooral een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke startpagina.

Persoonlijke startpagina op Kadaza

Je kunt jouw startpagina personaliseren. De sites bestaat uit blokjes die allen een logo hebben. Deze blokjes kunnen naar wens worden aangepast en ze kunnen naar een andere positie worden gesleept. De webgids beschikt ook over achtergrondafbeeldingen waarmee je de homepage nog persoonlijker kunt maken. En dat alles met één druk op de knop.

Er worden regelmatig nieuwe en mooie achtergrondafbeeldingen toegevoegd. De uitgebreide galerij bevat afbeeldingen van natuur, steden en dieren. Op deze manier kun je een aantrekkelijk overzicht maken van jouw favoriete websites. De vrolijke kleuren en thema’s geven een verfrissend effect.

Je kunt zonder moeite kennis maken met de gemakken van deze webgids. Het gebruiksgemak is indrukwekkend en is ontspannend voor de ogen. We worden dagelijks geconfronteerd met bakken aan informatie, dan zit je niet te wachten op een drukke startpagina. Met Kadaza heb je een overzichtelijke en rustgevende startpagina op je scherm.

Je kunt nu kennis maken met deze overzichtelijke webgids door te surfen naar kadaza.nl. Je kunt ook de app downloaden in de Google Play Store. Deze webgids kost niets en is dus helemaal gratis. Je kunt Kadaza als startpagina instellen, dan hoef je nooit meer door het doolhof van het web te ploegen om jouw favoriete websites te kunnen vinden.

Meer van dit