HomeTechWhatsApp komt eindelijk met de allerbeste update ooit

WhatsApp komt eindelijk met de allerbeste update ooit

De WhatsApp update uit je dromen is er eindelijk. Je hebt het vast en zeker wel eens meegemaakt dat je een berichtje in whatsapp gestuurd hebt waar je vrijwel instant spijt van hebt. Tot voor kort was je dan de sjaak maar nu komt daar dus eindelijk een échte oplossing voor.

WhatsApp update

Normaal gesproken is een WhatsApp update helemaal niet zo bijzonder maar sporadisch komt het toch voor dat ze een update doorvoeren waar je wél warm van wordt. Dit is er zo één. In de nieuwe update zou een functie moeten zitten die het mogelijk maakt om verstuurde berichtjes te wijzigen.

Wanneer je een bericht verwijderd, krijgt de ontvanger een melding dat het bericht verwijderd is. Heel professioneel staat dat niet en daarom is een wijziging wellicht handiger. Spelfouten kunnen op die manier makkelijk aangepast worden. Ook is het natuurlijk handig als je spijt hebt van wat er in het bericht staat. Op Telegram en iMessage was het al mogelijk maar met de aankomende WhatsApp update lijkt het dus ook daar beschikbaar te worden.

15 Minuten

Net zoals bij het verwijderen van een bericht, heb je maar kort de tijd om het berichtje te wijzigen. Je moet het binnen 15 minuten doen, anders is de optie verdwenen. De functie is momenteel al beschikbaar in de BETA-versie van WhatsApp dus je moet nog heel even wachten om de functie te kunnen gebruiken.

Helaas zal de WhatsApp update niet op iedere telefoon beschikbaar zijn. Zie hier een lijst van telefoons die de update niet meer ondersteunen. Om te kijken of het voor jou al mogelijk is, doe je dat als volgt.

  1. Ga naar WhatsApp
  2. Ga naar het gesprek waarin je een bericht wil aanpassen
  3. Hou je vinger een aantal seconden op het bericht;
  4. Kies voor ‘Wijzig’.

Zie je de optie nog niet? Dan moet je dus nog even wachten op de aankomende WhatsApp update. Het gaat in ieder geval een hele hoop beschamende appjes oplossen!

Bron: WABetaInfo.com

Meer van dit