HomeSmartphonesWhatsapp heeft nieuwe instelling waar jij meteen gebruik van wilt maken

Whatsapp heeft nieuwe instelling waar jij meteen gebruik van wilt maken

WhatsApp heeft eindelijk naar zijn gebruikers geluisterd. Na zes jaar klagen en smeken komen ze hun gebruikers tegemoet. Het nieuws: je kunt nu per contact bepalen of hij of zij mag zien wanneer je voor het laatst online bent geweest. Dit is top voor alle sneaky basterds!

Nieuwe WhatsApp instelling

Het is inmiddels alweer zes jaar geleden dat WhatsApp met de optie kwam om uit te zetten dat anderen konden zien wanneer je voor het laatst online was. Voel je je nu ook oud? Wij in ieder geval wel. Het lijkt wel de dag van gister.

De technologie gaat zo snel en soms kunnen we het niet eens meer bijhouden. Gelukkig komen er genoeg updates die het leven simpelweg fijner maken. Zo ook deze nieuwe update van WhatsApp. Een nieuwe functionaliteit die we wel met jullie moesten delen.

Het was toen baanbrekend dat je stiekem berichtjes kon lezen, terwijl de ander het niet door had. Een hele gezonde ontwikkeling als je het ons vraagt. Soms heb je gewoon even tijd nodig om te reageren. We hoeven niet de hele dag ‘aan’ te staan. En soms ‘ghost’ je iemand voor een tijdje. Hoort er gewoon bij in 2021.

Goede verbetering van WhatsApp

Vanaf nu kun je kiezen. Het is niet meer zo zwart-wit als eerst. Je kunt nu aangeven wie de ‘Laatst Gezien’ optie wel en niet kan zien. Bij specifieke contacten kun je dus aangeven dat ze het wel kunnen blijven zien. Handig bijvoorbeeld voor familie en echte vrienden. De rest kan dan lekker even blijven wachten.

Nu is de grote vraag natuurlijk: wanneer en hoe werkt deze functie. Dat is helaas nog onduidelijk. Voorlopig blijft het een optie in het keuzemenu van de beta-versie. WhatsApp heeft wel aangegeven in de toekomst met een functie te komen, een beetje afhankelijk van de tests in de beta-versie. Stay Tuned!

Meer van dit