HomeSmartphonesDeze telefoons kunnen volgende week geen WhatsApp meer gebruiken

Deze telefoons kunnen volgende week geen WhatsApp meer gebruiken

WhatsApp is waarschijnlijk de app die jij het meeste gebruikt. Het is razend populair en heel erg gebruiksvriendelijk. Maar de app is straks niet voor iedereen meer te gebruiken. Want zowel Apple als Android gebruikers moeten software updaten voor 1 november. En dat heeft voor sommige mensen gevolgen.

WhatsApp niet meer voor iedereen

Whatsapp zal vanaf 1 november niet meer voor iedereen te gebruiken zijn. Als mensen hun software niet hebben geüpdatet voor 1 november zal WhatsApp niet meer werken. Dit zal gelden voor alle 43 smartphone modellen die gebruik maken van zowel het Android- als iOS-besturingssysteem.

iPhone gebruikers hebben iOS 10 of nieuwer nodig om WhatsApp te kunnen blijven gebruiken. Voor Android gebruikers geldt dat het niet meer mogelijk is om Whatsapp te gebruiken bij OS 4.0.4 en ouder. De hoogste tijd voor een nieuwe telefoon dus als dit niet het geval is!

whatsapp update

WhatsApp komt met updates

Daarnaast ook goed nieuws: Het is vanaf nu eindelijk mogelijk om WhatsApp op meerdere apparaten te gebruiken, zelfs zonder verbinding met jouw telefoon. Dit is een update waar we als Gadgetgekkies heel erg blij van werden. Maar hoe werkt het precies?

Je kon uiteraard WhatsApp Web al gebruiken, maar dan moest je verbinding hebben met jouw telefoon. Was jouw telefoon leeg of had je tijdelijk geen verbinding? Dan kon je meteen niet meer chatten of überhaupt je berichten lezen. De telefoon was altijd nodig om aan de slag te gaan. Vanaf nu hoeft dat niet meer.

Meer van dit