HomeSmartphonesMet deze simpele truc kun je verwijderde WhatsApp berichten altijd teruglezen!

Met deze simpele truc kun je verwijderde WhatsApp berichten altijd teruglezen!

WhatsApp is de eenvoudige manier om contact te houden met vrienden, familie en collega’s. Het probleem van het per ongeluk verwijderen van belangrijke WhatsApp-berichten kan nu worden vermeden met WhatsApp-chatherstel op zowel iOS- als Android-apparaten. Maar wist je dat je deze berichten terug kunt lezen met een handige truc?

Truc om verwijderde WhatsApp berichten terug te lezen

Alle berichten die je stuurt worden niet permanent gewist, omdat we je laten zien hoe je verwijderde berichten op je telefoon kunt lezen, of het nu een iPhone of Android is.

In feite zijn er verschillende verrassend gemakkelijke manieren om ze te bemachtigen.Berichten kunnen worden verwijderd uit zowel individuele als groepschats en de functie is beschikbaar op Android-, iOS- en Windows-telefoons.

whatsapp, verwijderde, berichten, teruglezen,

“Dit bericht is verwijderd”

Het komt met de waarschuwing dat ontvangers te horen krijgen dat je de trekker hebt overgehaald via een notitie met de tekst “dit bericht is verwijderd”.

Maar toch kun je het makkelijk teruglezen. Dit is een truc waarvan je nooit wist dat je hem nodig zou hebben. Hoe dit werkt wordt stap voor stap uitgelegd in de onderstaande video:

 

Meer van dit