HomeGadgetsAmazon verkoopt nu een wijnglas voor baby's

Amazon verkoopt nu een wijnglas voor baby’s

Vroeg geleerd is oud gedaan. Dit gezegde hoor je vaak voorbij komen als je kinderen iets op jonge leeftijd leert. In dit geval weten we nog niet zeker of dat een heel goed idee is. Grappig is dit product echter wel: een wijnglas voor baby’s. Dit product van Amazon gaat nu helemaal viraal en is een veel gekocht kado voor kleintjes.

Wijnglas voor baby’s

Je ziet op internet de gekste dingen voorbij komen en wij zouden Gadgetgekkies niet zijn als we die niet met jullie deelden. Dit wijnglas voor baby’s is officieel een van de meest aparte dingen die we afgelopen week tegen kwamen. Geen wonder dat het nu helemaal viraal gaat in Nederland en buitenland.

Hiermee kun je meteen proosten op je nieuwe baby. En niet alleen op je baby, maar met je baby. De baby drinkt gezellig een wijnglaasje mee. Wel gevuld met iets anders natuurlijk, maar dat hoeven we jullie niet uit te leggen toch?

baby, wijnglas, amazon

Melkbeker

Het is uiteraard gewoon een melkbeker, in de vorm van een wijnglas. Best grappig bedacht en een leuk kado om aan de ouders te geven bij de geboorte. Het zal in ieder geval een flinke lach op iedereen z’n gezicht toveren en misschien ook wel op die van het pasgeboren kroost.

Het flesje is 14 x 7.7 x 7.7 cm groot en weeg slechts 85 gram. Daarnaast is het glas BPA-vrij en je kunt er verwarmde melk in doen. Het wijnglas staat nu te koop op Amazon voor € 15,49 (gratis verzending).

Meer van dit