HomeGadgetsWK voetbal in Qatar: deze 5 gadgets wil je niet missen

WK voetbal in Qatar: deze 5 gadgets wil je niet missen

Op 20 november barst het WK voetbal in Qatar los. Onze oranjehelden zullen dan als een leeuw vechten om de wereldtitel. Jij wil daar uiteraard niets van missen. Als je niet naar Qatar afreist, en de wedstrijden in ons kikkerlandje wilt kijken, dan hebben we een aantal gadgets op een rij gezet die je niet mag missen. Met de onderstaande 5 gadgets beleef je het WK als geen ander.

Ervaar het WK kristalhelder met Samsung

Het WK voetbal is de uitgelezen kans op een nieuwe televisie aan te schaffen waarop je de wedstrijden kraakhelder kunt kijken. Met deze Samsung UE43TU7022 is 43 inch en heeft een Crystal Display. Met deze tv zie je de kippenvel van het publiek op de tribune in Qatar haarscherp in beeld. Je koopt hem hier voor slechts 369 euro.

wk televisie

Oorverdovend gejuich met deze soundbar

Als er een doelpunt wordt gescoord dan gaat het publiek over het algemeen helemaal los. Die oorverdovende ervaring wil jij uiteraard meemaken, en dat kan met deze OK OCS 50. Een prima soundbar voor een prijs waarmee je thuis kan komen. Dan heb je nog geld over voor een oranjeshirt en een kratje bier. Je koopt hem hier voor slechts 39,99 euro.

wk soundbar

De bierhelm mag niet ontbreken

Over bier gesproken; jij en je maten hebben deze klassieker gewoon nodig tijdens het kijken naar het WK voetbal. Je gooit er twee halve liters bier op en je kunt jezelf lam zuigen terwijl je geniet van de sportieve prestaties van onze helden. De kleur van deze helm is oranje, dus dat past prima bij de rest van je outfit. Je koopt hem hier voor slechts 20 euro.

wk bierhelm

Een absolute must-have: de WK koelkast

Dit tafelmodel koelkast past prima op tafel tussen de bitterballen en oranje-confetti. Deze Husky KK50 heeft de onmisbare oranjeleeuw op de deur staan, dus wat dat betreft zit je goed. Er passen flink wat blikjes bier in, dus je hoeft niets van de wedstrijd te missen, want je zult altijd zien dat er wordt gescoord terwijl je net naar de koelkast loopt. Je koopt hem hier voor slechts 297 euro.

wk koelkast

De beamer voor in je mancave

Met deze mini-beamer kun je overal genieten van elke wedstrijd, dus ook in je mancave. De resolutie is 320 x 240, maar dat mag de pret niet drukken. Met 1000 lumen is deze beamer fel genoeg om de muur in het mannenverblijf te verlichten met de wedstrijden van het WK voetbal. Je koopt hem hier voor slechts 50 euro.

Meer van dit