HomeEntertainmentDeze Xbox Series X koelt jouw bier en kost maar 99 euro

Deze Xbox Series X koelt jouw bier en kost maar 99 euro

Maak kennis met de nieuwe Xbox Series X. Deze Xbox dient als een mini koelkast en is vanaf nu te pre-orderen voor het schamele bedrag van 99 euro. Dit zijn berichten waar elke gamer en bierdrinker het heel erg warm van krijgt. Een gadget die elke game fan in huis wilt halen!

Xbox Series X ‘Mini Fridge’

We kennen allemaal de verhalen van de PS5 en Xbox Series X die kampen met flinke leveringsproblemen. Deze ‘Mini Fridge’ heeft daar gelukkig, vanwege een ontbrekende minichip, geen last van. Deze ‘Mini Fridge’ is als een grap ontstaan nadat de console werd vergeleken met een koelkast. Dit sloeg zo aan dat Xbox besloot een product te ontwikkelen.

Deze gadget is officieel door Microsoft geproduceerd en is dus geen grap van een of andere Chinese retail-gigant. Je kunt vanaf nu deze koelkast voor slechts 99 euro bestellen. Als jen u bestelt krijg je de koelkast in december geleverd.

xbox mini fridge

Zelfde look als de Xbox

Deze ‘Mini Fridge’ heeft dezelfde uiterlijke kenmerken als de console en is alleen te verkrijgen in Europa, VS en in Engeland. Je kunt maar liefst twaalf blikjes bier/cola kwijt in deze koelkast en hij heeft een klein plankje voor jouw snacks tijdens het gamen. Er is ook een USB-poort aanwezig waar je jouw apparaten kunt opladen.

Uiteraard is dit een gadget die vooral leuk is voor de echte fans. Lekker koud pilsen tijdens het gamen. Uiteraard is het dan wel handig om een console te hebben om op te spelen. Door de pandemie zijn er veel leveringsproblemen waardoor consoles veel mensen achter het net vissen. Tot die tijd moet je het dus doen met oude consoles en koud bier. Ook geen straf toch?

Meer van dit