HomeGadgetsOpblaasbaar zitbad is perfect geschikt als jacuzzi op het balkon

Opblaasbaar zitbad is perfect geschikt als jacuzzi op het balkon

Het is onze taak om de leukste gadgets van het internet voor jullie uit te lichten. Dit passie nemen we heel erg serieus. Vandaag zijn we weer een product tegen gekomen waar we heel erg gelukkig van worden. Je kunt nu namelijk een opblaasbaar zitbad kopen. En die blijkt zeer geschikt als jacuzzi voor op het balkon.

Opblaasbaar zitbad voor op het balkon

Laatst kwamen we al een inklapbaar ligbad tegen. Dat vonden we al heel erg revolutionair. Dit opblaasbare zitbad is echt de overtreffende trap. Met dit opblaasbare zitbad kun je voortaan lekker in bad, ook als je maar heel weinig ruimte hebt in je badkamer. Je kunt hem desgewenst zelfs op het balkon of in de achtertuin gebruiken.

Het mooie aan dit zitbad is natuurlijk dat het nog veel minder ruimte inneemt dan een ligbad. Het bad is ideaal te gebruiken in de tuin of lekker onder de douche. Binnen 5 minuten heb je het bad in elkaar gezet en weer afgebroken en het neemt bijna geen ruimte in beslag.

zitbad balkon bol.com

Keihard chillen in jouw zitbad

Wil je echt keihard chillen? Het bad komt met een comfortabel zitkussen. Hier kun je ultiem relaxen na een hele lange en zware werkdag. Helemaal zen en ying en yang enzo.

Wil je in de winter een warm bad nemen of in de zomer een frisse plons? Het bad van HBKS® is voor alle seizoenen geschikt. Het bad is gemaakt van speciaal plastic dat uit 3 lagen bestaat. Hierdoor wordt de warmte of koelte van het water in het bad langer vastgehouden. Perfect voor de Wim Hof-methode.

Het opblaasbare zitbad is gemaakt van zeer stevig PVC en is prima bestand tegen heet water en badschuim. Het heeft een diameter van 75 cm en een hoogte van 80 cm (buitenmaten). Je kunt het zitbad hier scoren bij Bol.com!

Meer van dit