HomeTechCryptoZo zorgt een Helium Miner voor passief inkomen

Zo zorgt een Helium Miner voor passief inkomen

We hebben het in ons vorige artikel gehad over het project Helium, en hoe je passief geld kunt verdienen met deze revolutionaire en unieke vorm van crypto-mining. Vandaag gaan we wat dieper in op de manier waarop een Helium Miner werkt, Je wilt tenslotte weten waar je mee bezig bent, en hoe je het beste je HNT tokens passief kunt verdienen. We leggen je er alles over uit in dit artikel.

Helium Hotspot

We hebben in ons vorige artikel over Helium uitgelegd hoe je passief geld kunt verdienen als ‘Helium Hotspot’. Als jij een Helium kastje aanschaft en deze verbindt met het netwerk van Helium dan wordt je een hotspot genoemd. Er zijn verschillende rollen die jouw miner kan vervullen, in ruil daarvoor verdien je HNT tokens, die jou zomaar honderden euro’s per maand kunnen opleveren.

Om jouw miner deze rollen (dat leggen we later uit) te laten vervullen hoef je zelf niets te doen. Dat is het mooie van het minen van Helium; je sluit het kastje aan (al dan niet met een antenne buitenshuis) en dat was het. Vanaf dat moment gaat het allemaal vanzelf. De beloningen in de vorm van HNT tokens worden per tijdperk (of Epoch) uitbetaald. Laten we beginnen met de uitleg, We beginnen met de Epoch.

Epoch in de Helium Blockchain

Een Helium blockchain kan elke maand maar liefst 5 miljoen HNT tokens minen. Bij het ontwerpen van de blockchain is berekend hoeveel tijd er nodig is om aan dit aantal te komen. De duur van het minen van 1 block is 60 seconden, de duur van 1 epoch is 30 blocks. Daarna worden de beloningen uitgekeerd, en bijgeschreven op jouw account. Als we een berekening maken kunnen er 3424,66 HNT tokens per epoch worden gemined.

Er worden dus per epoch 3424,66 tokens verdeeld. Maar hoeveel krijg jij? Laten we voorop stellen dat het grootste gedeelte van de geminede tokens naar het moederbedrijf Helium Inc. gaat (34%). De overige tokens gaat naar de hotspot miners (66%), maar het ligt eraan welke rol jouw hotspot vervult. Het grappige is dat er een ‘onderlinge strijd’ ontstaat tussen miners onderling. Degene met de beste dekking voor het netwerk wint meer geminede HNT. Een goede helium miner koop je via deze link.

Veel HNT voor de beste Helium Miner

Hoe groter jouw ratio, hoe beter jouw dekking voor het Helium netwerk, dus dat wordt beloond met meer HNT dan de buurman die een kleinere antenne heeft, om het zo maar te omschrijven. Als je per epoch jouw geminede HNT om wilt zetten naar euro’s dan kun je dat doen via deze link. Je wilt uiteraard ook weten hoeveel stroom je Hotspot Helium Miner verbruikt, dat kun je doen door op deze link te klikken.

We hebben eerder in onze artikelen over Helium een aantal links geplaatst naar de beste websites en communities met betrekking tot Helium. Als je tot slot wilt weten hoeveel internetdata jouw Helium Hotspot Miner verbruikt dan klik je op deze link. Als we nieuwe ontwikkelingen over deze revolutionaire manier van crypto-mining onder ogen krijgen dan delen we dit uiteraard met jullie, dus hou de website goed in de gaten.

Meer van dit