HomeSmartphonesMet deze 5 apps kun je gratis geld geld verdienen

Met deze 5 apps kun je gratis geld geld verdienen

In deze onzekere tijden is een extra zakcentje altijd welkom. We zijn al genoeg geld kwijt aan de vaste lasten en de steeds duurder wordende boodschappen. Gelukkig zijn er manieren waarop we dat extra zakcentje met een muisklik binnen kunnen slepen. In dit artikel zetten we 5 apps op een rij waarmee je gratis geld kunt verdienen. Alle apps zijn te downloaden in Google Play.

Gratis geld verdienen met apps

Eerder schreven we al over een app waar je een gratis aandeel ter waarde van 2 tot 200 euro kunt krijgen. Maar je kunt ook een leuk zakcentje verdienen door het gebruik van de onderstaande apps! Het is de moeite waard om ze te proberen! Baat het niet dan schaadt het niet, toch? Als je ’s avonds op de bank door de tijdlijnen van je socials scrolt, dan kun je net zo goed even de tijd nemen om een extra centje te verdienen.

We hebben bij de onderstaande apps een beknopte uitleg gegeven over de functie ervan, en (niet onbelangrijk) hoe je er geld mee kunt verdienen. Er bestaan veel apps waarmee je gratis geld kunt verdienen, maar deze zijn niet allemaal even betrouwbaar. Sommige bedrijven steken alles in eigen zak, of proberen je wat aan te smeren. De apps hieronder zijn volgens gebruikers betrouwbaar genoeg om te proberen.

1. BLOX

Als je geïnteresseerd bent in de wereld van cryptocurrency dan is BLOX een toegankelijke en gebruiksvriendelijke app waarmee je jouw eerste stappen in de wereld van digitale valuta kunt zetten. Als je de app op je smartphone download, en jezelf registreert, dan kun je een bliksemstart maken door met je smartphone de vouchercode G38F-D5G7-9652 in te voeren. Je krijgt dan gratis 10 euro tegoed op je account. Deze 10 euro zou je in theorie ook direct kunnen opnemen. De app kun je via deze link downloaden

gratis geld blox

2. Sweatcoin

Met deze app kun je geld verdienen door buiten te lopen. Dat is een gezonde win-win situatie. De app is een soort stappenteller. Als je 1500 stappen hebt gezet dan krijg je 1 Sweatcoin, een verzonnen munt die je later in geld of spullen om kunt zetten. Je moet echter wel veel Sweatcoins hebben verzameld voordat je het via PayPal uit kan laten keren. Maar goed, het valt te proberen, toch? De app kun je via deze link downloaden!

3. Google Opinion Rewards

Met Google opinion Rewards kun je geld verdienen door enquetes in te vullen en vragen te beantwoorden. Het bedrag dat je kunt verdienen schommelt tussen de € 0,10 en € 1,00, afhankelijk van de enquête dat je in moet vullen. Het geld wat je verdient met Google Opinion Rewards wordt automatisch op je PayPal rekening bijgeschreven. Hoe eerlijker je de vragen beantwoordt, hoe meer enquêtes je in mag vullen. Je kunt de app via deze link downloaden

gratis geld google opinion rewards

4. NuCash

Met NuCash.nl moet je verschillende opdrachten uitvoeren die over het algemeen thuis gedaan kunnen worden. Je kunt met deze app korting op producten verdienen, maar je kunt ook gratis geld verdienen met het lezen van e-mails. Een gedeelte van de app omvat het klikken op wat advertenties en het invullen van enquêtes, ook hier kun je gratis geld mee verdienen. Je kunt de app downloaden door op deze link te klikken.

5. SmartSpotter

SmartSpotter is een leuke app waarvoor je wel de deur uit moet. Als je de app installeert dan kun je op de kaart opdrachtjes vinden, zoals het fotograferen van een specifiek product in de winkel. Je weet van tevoren hoeveel gratis geld de opdracht oplevert. Veel is het niet, maar met een beetje geduld en doorzettingsvermogen kan het toch een leuk zakcentje opleveren. Dat zou je eventueel weer kunnen investeren.

Meer van dit