HomeGadgetsAliExpress verkoopt een slimme gadget om verkeerstboetes te voorkomen

AliExpress verkoopt een slimme gadget om verkeerstboetes te voorkomen

AliExpress is de baas op het gebied van bijzondere producten. We komen elke week wel weer wat aparte, handige en gekke gadgets tegen. Voor ons is dit echt een hemel om op te surfen. Je moet meestal even wachten op je pakketje maar dan heb je wel unieke producten voor hele lage prijzen. Onlangs kwamen we via Top Gear een heel bijzonder product tegen. Een sneaky gadget waarmee je voortaan onder verkeersboetes uit zal komen.

Mega sneaky gadget

We willen er alvast bij zeggen: dit product is volledig illegaal. We raden je dus sterk af om het te kopen en te gebruiken. Zelf zouden we nooit zo’n gadget gebruiken *kuch kuch*. We hebben het over de Cinlinele.

De Cinlinele zijn twee magneetjes die je achter je kentekenplaat monteert en daarmee aan een 12-volt aansluiting hangt. Daarnaast krijg je twee neppe boomblaadjes, gemaakt van metaal. Je begrijpt vast al waar deze gadget voor dient.

aliexpress, boetes

Geen verkeersboetes

Je ziet de grap vast al aankomen. De metalen boombladeren plak je op je kenteken en daardoor kan de politie jouw kenteken niet meer lezen. Dit is het einde van al die eindeloze boetes op de deurmat. Dat is wel ff lekker natuurlijk. Voortaan krijg je dus geen boetes meer binnen omdat ze denken dat er per ongeluk een blaadje op je kenteken is gewaaid.

Om het helemaal af te maken kun je met de afstandsbediening de magneet deactiveren op afstand. Als oom agent dus naast je staat kun je het blaadje van het kenteken af laten waaien. Eerlijk is eerlijk, degene die dit heeft bedacht is geniaal. Maarrrrr zoals we al eerder hebben vermeld: we raden niemand aan om dit te kopen en gebruiken! Toch even kijken? Dan ben je al een heel stuk op weg geholpen als je op deze link klikt

Meer van dit