HomeGadgetsJe kunt nu gemotoriseerde opblaasbanden met joystick kopen

Je kunt nu gemotoriseerde opblaasbanden met joystick kopen

Waterpret is voor alle leeftijden. Heb jij zin om deze zomer op een nieuwe manier te genieten van het water? Wij hebben de tofste gadget gevonden waarmee je het kind in je naar boven haalt. Met deze gemotoriseerde opblaasbanden ben jij de baas van het zwembad.

Opblaasbanden 2.0

Je bent nooit te oud voor een opblaasbare band voor in het water. Deze banden zijn nog een stukje avontuurlijker dan de ‘normale’ banden. We hebben het namelijk over gemotoriseerde banden waarmee je over het water kunt scheuren. Een flinke upgrade waar wij heel erg gelukkig van worden. En jij ook als je een water ratje bent.

Als jij een zwembad hebt of vaak naar het zwembad gaat, dan is dit een must-have voor komende zomer. Ze maken het leven een stuk leuker en spannender. Vanaf nu is het zwembad veranderd in een heuse racebaan. Waarschijnlijk wil iedereen een rondje maken op dit innovatieve ding.

gemotoriseerde, opblaasbanden

Inclusief joystick

Deze gemotoriseerde banden hebben een joystick aan de voorkant waarmee je makkelijk kunt sturen. Het fijne aan die joystick is dat je geen vaarbewijs nodig hebt om er mee het water op te gaan. Je kunt heel erg makkelijk 360 graden draaien met de band.

Daarnaast is de band voorzien van een kussen waarmee je lekker comfortabel kunt zitten. Is dat alles? Nope. Er is zelfs een bekerhouder aanwezig zodat je lekker van een ijskoud drankje kunt genieten. Wat wil een mens nog meer? Je kunt de banden hier bestellen!

Nog ruimte over in de tuin? Scoor hier een mega goedkope jacuzzi voor de warme dagen!

Meer van dit