HomeEntertainmentDeze ligstoel is speciaal gemaakt voor vrouwen met een grote voorgevel

Deze ligstoel is speciaal gemaakt voor vrouwen met een grote voorgevel

Met dit lekkere weer lig je de hele dag het liefst in de tuin te chillen. Niet te veel doen, veel relaxen en af en toe een dutje doen. Maar voor sommige vrouwen is het liggen op de buik best wel lastig, vooral als ze wat rondere vormen hebben. Gelukkig is daar nu iets slims op bedacht!

Geniale ligstoel

Deze ligstoel is speciaal gemaakt voor dames met een vollere cupmaat. Dit bedrijf, Ostrich, heeft namelijk een ligstoel ontworpen waardoor je altijd chill lig: een lig stoel met een elastisch deel voor de boezem zodat ze de ruimte krijgen die ze verdienen.

Ostrich zegt hierover het volgende: “The Ostrich Ladies Comfort Lounger is the first chaise lounge designed for women by women. The innovative patent pending breast cavity expands and contracts to comfortably accommodate and support varying sized women while lying in prone position.”

Aanrader

Maar hoe lees je dan een boek of een film terwijl je ligt? Ostrich heeft letterlijk overal aan gedacht. Ze hebben namelijk ook voor het gezicht een opening gemaakt waardoor je nog steeds jouw spannend boek kunt lezen.

Van dit soort geniale innovaties worden wij heel erg geluk. Wat ons betreft zou de bedenker echt een standbeeld moeten krijgen. Dit is het perfecte kado voor jezelf of voor jouw vriendinnen. Vergeet dit bericht niet door te sturen naar de eerste persoon die in je opkomt.

Lees ook: Makro komt met mega goedkope jacuzzi voor de warme dagen

Meer van dit