HomeGeen categorieLidl aanbieding: Opblaasbare Jacuzzi-XL met plek voor 7 personen

Lidl aanbieding: Opblaasbare Jacuzzi-XL met plek voor 7 personen

Ben jij ook helemaal klaar voor de zomer? Grote kans dat we nog steeds veel thuis zullen zijn dit jaar, in verband met de huidige maatregelen. Om het zo leuk mogelijk te maken hebben wij een geniale aanbieding voor jullie uitgelicht: een Opblaasbare mega jacuzzi van de Lidl.

Opblaasbare Jacuzzi XL

Deze zomer vermaak jij je helemaal in eigen tuin. Deze mega jacuzzi biedt plek voor 7 personen, je kunt dus een goed feestje vieren met jouw vrienden of familie. Hier kom je de zomer wel mee door.

Normaal gesproken is een eigen jacuzzi in de tuin enorm prijzig. In dit geval valt het reuze mee, zoals je van Lidl gewend bent. Deze jacuzzi XL is namelijk in de aanbieding voor 500 euro. Een zacht prijsje voor zo’n mooie toevoeging aan jouw tuin.

opblaasbare, jacuzzi

Jij zit er warmpjes bij

Naast de aantrekkelijk prijs is de jacuzzi van alle gemakken voorzien. Je kunt hem opwarmen tot maar liefst 40 graden. Daarnaast zitten er 140 krachtige jets is, in andere woorden: bubbels voor jouw hele team. Ook zit er een automatische luchtvulling en afzuiging in verwerkt, hierdoor kost het nauwelijks moeite om hem op te zetten of weer af te breken.

Je kunt met 7 mensen (als jij en jouw vrienden een gemiddelde omvang hebben) in deze jacuzzi. Alleen nog wat champagne in huis halen en jij zit er helemaal lekker bij deze zomer. Koop de jacuzzi hier.

Lees ook: Lidl verkoopt nu een luxe elektrische mini-vespa voor kinderen

Meer van dit