HomeGadgetsLidl verkoopt nu een robotgrasmaaier voor een prikkie

Lidl verkoopt nu een robotgrasmaaier voor een prikkie

De zomer is in volle gang en dan wil je extra van jouw tuin genieten. Maar iedereen met een gazon weet dat het onderhoud een flinke klus is. Gras maaien is persoonlijk niet onze grootste hobby en daarom kwam Lidl met een geniale oplossing: een robotgrasmaaier. Dit is onze steal van de week!

Robotgrasmaaier in de aanbieding

Dit is een oplossing waar we heel erg blij van worden. Lekker lui in jouw stoel blijven hangen terwijl deze robot het harde werk voor jou doet. Je kunt de robotgrasmaaier volledig onafhankelijk z’n werk laten gaan. Deze zogenaamde MDT grasmaaier heeft namelijk een automatisch maaischema.

Je kunt het schema zelf instellen en daarna kan de grasmaaier altijd aan de gang zonder dat je in de buurt bent. Op een vooraf ingestelde tijd verlaat jouw kleine grote vriend zijn oplaadstation en maait hij jouw gras. Hij kan maar liefst 200 tot 300 vierkante meter aan voordat hij weer aan de laadpaal moet.

robotgrasmaaier, lidl, aanbieding

De technische specs op een rijtje

Maaivermogen: 100 W
Maaimotor: DC-borstel
Maaitijd: 90-120 min
Maaicapaciteit per uur: 55 m²
Maaibreedte: 18 cm
Maaihoogte: 15-45 mm
Maximale helling: 15% (8,5°)
Oplaadtijd: 16-20 uur
Geluidsniveau in ECO-modus: 64 dB | Onder belasting: 69 dB

Ben jij helemaal overtuigd en ben je klaar voor een luie zomer in de hangmat? Je kunt de MTD® Robotgrasmaaier RX20 via deze link bij Lidl aanschaffen. Proost op een heerlijk luie zomer!

Heb jij nog wat ruimte over? Dit containerzwembad is een must-have voor elke achtertuin

Meer van dit